Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pzts test siparişi vercrm gelince yaparım kesinİnsallah canım bir hafta kalmıs sık disini![]()
Burdayim anneeemmm
BendensinPzts test siparişi vercrm gelince yaparım kesin![]()
Yap yap boz o psikolojiyi afferinPzts test siparişi vercrm gelince yaparım kesin![]()
Gecmis olsun canım test yap gecerBurdayim anneeemmmbugun bi kirginlik var üstümde sanirim üşüttüm
geceleri tarzan gibi yatarsam olacagi bu
Hayırlı olsunHerkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..
Eki Görüntüle 2299383
Amiin. Ne güzel dua ettin . Allah sizlerin de haberlerini almayı nasip eylesin CanımHayırlı olsunAllah bir avazda sağlık ve sıhhatle bebeğinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Darısı bizlerin başına
![]()
Allah razı olsun senden canım çok teşekkür ederimm..Gözünüz aydın cicegim❤❤
hamislerimiz cogalıyor Allahım bende bende bende lütfenn❤
![]()
Amin balımm insallah yaa hayırlısıyla gelsinler kucaklarımıza konsunlarAllah razı olsun senden canım çok teşekkür ederimm..
Olucam inan inşallah sen de sen de sen de bir bakıcaksın bebeciğinin haberi gelmişş![]()
İnsallah cicegimmm bol incir ye ya ben yiyemedim pisman oldum sen hergün tüketGünaydinn kizlaarbenim adetim dün bitti bugün ovu ya basladim tekrar normalde 11 gün koyulasmaya baslar 13 gün pik olur ama bende bugün koyu cikti sanirim erken pik olcak bu ay
yenii umutlaaarr
gebeeyyiiimmm gebeyiimmm gebeeyiiimmm
![]()
Kimyasal yaşayanlar yazar mı lütfenStres yapmazsan erken testlere yönelmezsen yine kimyasalın tekrarlamaz canımm insallah tutar ve sende iyiki varsın❤![]()
Bende incir le havucsuyu içtimİnsallah cicegimmm bol incir ye ya ben yiyemedim pisman oldum sen hergün tüket❤
Olur canimm yerimm.. Incirin neyefaydasi var onu duymamistimİnsallah cicegimmm bol incir ye ya ben yiyemedim pisman oldum sen hergün tüket❤