• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..:dua:
Eki Görüntüle 2299383
Hayırlı olsun 😍😍 Allah bir avazda sağlık ve sıhhatle bebeğinize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 Darısı bizlerin başına 😇

Günaydinn kizlaar :dondurma: benim adetim dün bitti bugün ovu ya basladim tekrar normalde 11 gün koyulasmaya baslar 13 gün pik olur ama bende bugün koyu cikti sanirim erken pik olcak bu ay 😍😍 yenii umutlaaarr 😍 gebeeyyiiimmm gebeyiimmm gebeeyiiimmm😍😍😍🙏🙏🙏

Günaydinn kizlaar :dondurma: benim adetim dün bitti bugün ovu ya basladim tekrar normalde 11 gün koyulasmaya baslar 13 gün pik olur ama bende bugün koyu cikti sanirim erken pik olcak bu ay 😍😍 yenii umutlaaarr 😍 gebeeyyiiimmm gebeyiimmm gebeeyiiimmm😍😍😍🙏🙏🙏
İnsallah cicegimmm bol incir ye ya ben yiyemedim pisman oldum sen hergün tüket❤️

Oturdum adetin gelmesini bekliyorum kızlar 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20190818_125404.jpg
    IMG_20190818_125404.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 37
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back