Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tutunacak olan her turlu tutunuo valla. Ii yapmissin
Aynen bide benim bu ay çok zor geçti baya hastalık geçirdim ilaç kullanmamak için direndim doktor en sonunda dediki yumurtlama zamanında eğer dölleniyorsa kese oluşmadan zararı yok deyince içim rahatladı ilaç kullanmaktan korkmayın o yüzden kızçeler

Benim adetimden 7gun gecti cok test yaptım pozitifti dun dijital yaptım negatif bu sabah yaptım gölge cıktı bilemiyorum kımyasal öyle oluyor muşqama hamilelik belirtilerim var
Cnm ins değildir kan verme imkanın olsaydı anlardın da iste senin orda öyle olmuyomus

Benim adetimden 7gun gecti cok test yaptım pozitifti dun dijital yaptım negatif bu sabah yaptım gölge cıktı bilemiyorum kımyasal öyle oluyor muşqama hamilelik belirtilerim var
canim kimyasalda bütün belirtiler aynı hamilelikteki gibi oluyor.Sende hcg yükselmiş biraz ama eğer 7 gün geçtiyse adetin , daha koyu cikmaliydi.mesela benim 7 gün sonra kanda 71 cikti 2 gün sonra tekrarladım.74 çıktı.bu değerlerle zaten idrarda koyu çizgi rahatça cikiyordu.ama kimyasal olduğu kan değerindeki çok az artistan dolayı kesindi.2 katina cikmasi gerek 2 günde saglikli ise.Eger öğrenmek istiyorsan kan testi yaptırmak gerek.kese bile olusmamisti benim zaten.eger çizgi siliklesiyorsa gitgide değerin düşüyor demektir.ve ben gecikmenin 10. günde şiddetli adet gördüm.Deger iyice düşünce direk kanama geliyor .

Peki ev işi yapmanın zararı olur mu acaba kendini çok yormadan tabi

Evet ben artık testen şupe ediyorum bozuk ola bilirmi die hadi dijital bozuk kasete mi bozuk valla kafayı yedim iyice

Peki ev işi yapmanın zararı olur mu acaba kendini çok yormadan tabi
Ya o biraz tartışılır canım kişinin bünyesine göre değişir bence belki riskli bir gebeliktir tutunmakta zorlanıyordur onda. Dolayı bişey diyemem ama şuan ben bişeyden emin olamadığım için valla yavaş yavaş yaptım bugün eğer şüphen varsa canım bişey kaldırma çok eğilme esnek hareketler yapma bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…