• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..:dua:
Eki Görüntüle 2299383
Saglikli hayirli evlat nasip etdin rabbim cnm 💕💕💕💕🥰

Kızlar akşam üzeri ağrım oldu biraz kasıklarım da acile gittim beta hcg 43,91 çıktı acil doktoru da değer çok yüksek değil dış gebelik olabilir dedi ama daha adetim gecikmedi bile off çok endişeliyim şuan ya
Erken test yapmanın psikolojik zararları 😏

kızlar günaydın🌸Bugün adet günüm.kupkuruyum.akinti bile yok.ve hafif göğüs dolgunluğu var.onun dışında hamilelik adına hiç bir belirti yok.bakalim yarın kan testi yaptircam.kan testi yaptıracak başka kim var?
Ben ama once idrar yapcam

kızlar günaydın🌸Bugün adet günüm.kupkuruyum.akinti bile yok.ve hafif göğüs dolgunluğu var.onun dışında hamilelik adına hiç bir belirti yok.bakalim yarın kan testi yaptircam.kan testi yaptıracak başka kim var?
Yarın ben de kan testi yaptıracağım fikoss fikoss

Artik bnde hic sanmiorum adet kokusunu aldim biraz once kirmiziyi gormedim ama bnce yolda gelio bosa o kadar bkledim geciktim 😔😔 artik kalan sahalar sizin bnm ne istedigim hemen olduki zaten nasip dier aylara 🤲🤲
Ay canım benimde öyle ya cok istedigim hicbirsey asla olmuyo gercekten istemedigimde oluyor😏 hakkımızda hayırlısı yinede Allah hayırlısını yasataın bizlere insallah🤲

Canim bnm 9 gun oldu gecikeli ve 3 gundur gelio ikininca sadece o leke cok acik pembe , hic agrim olmadi arada bacagim sizladi 3 4 gundur goguslerim sizliodu yaniodu cok fena hala öle sisti vs vs ama bos cıkcak iste varsada dusuo buyuk ihtimal yada kimyasal ki bildigim dusuk cok sancili olur bnde hic sanci yok😔😔
Canım okadar gecmis üstünden ha bugün ha yarın diye niye adet bekliyorsun ki sen derhal gidip kan yaptırsan ya belki düsük riski var o kanamalar ondan geliyor belki kurtarabilirsin yavrunu cok ihmal etme bence yarında olmazsan gidip kan ver👍

Herkese günaydın, bu sabah erken uyandım. Allah'ım hayırlı haber getirsin inşallah dedim. Testi yaptımm..
Vee, çift çizgi çıktıı. İnanıyordum, sabırla bekliyordum. Rabbim "Ol" dedi; oluverdi. Çook şükür.
Canlar ilk defa oldu böyle Allah'a binlerce şükürler olsuunnn. Elhamdülillah, Rabbim isteyen herkese mucizesini göndersin inşallah..:dua:
Eki Görüntüle 2299383

Gözünüz aydın cicegim❤️❤️
🤰 hamislerimiz cogalıyor Allahım bende bende bende lütfenn❤️🥰🤣

Adet olcak gibi duruyordu ama tek taraflı sol kaşığın ağrıyordu, göğüüm acıyordu. Bu ay ovulasyon testi aldım ben, pik yaptığı günün akşamında ve 48 saat sonrasında ilişkiye dikkat ettim. Narsuyunu rahmimin kalınlaşması için içtim, bilmiyorum etkisi olmuştur belki.
Canım senin Eylül batı bile yazmısız
Kanamanmı olmustu tam hatırlayamadım 😳 nasıl oldu?

Bu ay adetim gecikmeden yapmayacağım karar aldım cok kötü bi duygu çünkü pozitif görüp sonlanması böyle bişey olacağını hiç tahmin etmemiştim
Bencede yapma kuzum bende yasadım gördüm cift cizgi ama sonu hüsrandı bazı testler bozuk oluyor bazende tek cşzgi cıkınca kahroluyoruz bilmeden bebegin düsmesine vesile oluyoruz olmayalım🤲

Günaydın kızlar. Yaa çoğalıyor hamileleirmiz çok şükür darısı bize inş benim bata daha çok var 28 ağustos inş gelmez ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back