- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Hic yokmus gibi heyecanin yok mu beni bitiriyorTestleri cekeyim
evet istiyoruz ama ben abartı yapıyorum Tr parası 900tl aştı teste verdiğim para ona kızıyorumdoğru cıksa biri hanya biri konya çıkıyor
Kavanoz yaptım cnmMaşallah canım hamaratsın bende bugün yaptım ama birden girmek istemiyorum azar azar yapıyorum dolabami koyuyorsun yoksa kavonuzami
Maşallah canım 50 kilo iyi cesaret tek başına yapmadun demi ben 20 kiloyu zor yaptımAy 50 kilo domates 5 kilo bibersoy soy kes kes bitmedi
Şükür yeni bitti de menemenliklerim hazir
Ben bilmiyorum boyle kislik hazırlamayıKavanoz yaptım cnm
Buzdolabı posetlerinede biber dogrucam yeailfasulye yaptım az oldu biraz daha yapicam
Kışın herkesler buyursunnn cocuguyla insss
Derse de başlıyorum yarın haftalık plan yaptım hem memur hem gebeyik totemi yapcam artık.Afiyet olsun Allah zihin acikligi versin
Sende afiyetle ye cnm ins annem ve babamda vardı yoksa imkansız 3yasinda minik varya benim bide oda zorluyo tabiMaşallah canım 50 kilo iyi cesaret tek başına yapmadun demi ben 20 kiloyu zor yaptım
Afiyet olsun canım ben bişey sorcaktim ben geçen sene yapmıştım kavonuz 25 tane yakın kapağı attı bozuldu neyden olabilir bir bilgim varmiKavanoz yaptım cnm
Buzdolabı posetlerinede biber dogrucam yeailfasulye yaptım az oldu biraz daha yapicam
Kışın herkesler buyursunnn cocuguyla insss
Meyyymmuuuurr ablaa diyeceksiniz artikDerse de başlıyorum yarın haftalık plan yaptım hem memur hem gebeyik totemi yapcam artık.
Anaa yerim onu ben bıdır bıdır suların içinde oynamıştır bi yandan domates yemiştirSende afiyetle ye cnm ins annem ve babamda vardı yoksa imkansız 3yasinda minik varya benim bide oda zorluyo tabi
Evet cnm hasliyorum posetlere koyup üstüne domatesde dogruyorum benBen bilmiyorum boyle kislik hazırlamayıama cok ozeniyorum da üşeniyorum yapmaya tam haslayip mi koyuyorsuniz fasulyeleri .
Kızlar you tube de bi kadın var cok ince anlatıo bu konserve fasulyeyi ben onu biraz gec gördüm ama siz ondan yapın. Güzel ayrıntısıyla naparsan kapak atar naparsan atmaz falan hep soyluyoAfiyet olsun canım ben bişey sorcaktim ben geçen sene yapmıştım kavonuz 25 tane yakın kapağı attı bozuldu neyden olabilir bir bilgim varmi
Vallaha hamaratsinizEvet cnm hasliyorum posetlere koyup üstüne domatesde dogruyorum ben
Cnm sicaktan olabilir yada guzel kapatilamamistir oyuzdendirAfiyet olsun canım ben bişey sorcaktim ben geçen sene yapmıştım kavonuz 25 tane yakın kapağı attı bozuldu neyden olabilir bir bilgim varmi
Hic yokmus gibi heyecanin yok mu beni bitiriyorcok tatlisin ya ♥ insallah gebesindie
[/QUOTE
inşallah cnm cok ümit ettim hayırlısı sinir oluyorum benim beklediğim ikitane kop kırmızı çizgi herhaldeHic yokmus gibi heyecanin yok mu beni bitiriyorcok tatlisin ya ♥ insallah gebesindie
Sen iki koyu cizgi gormeden icin rahat etmezzE
inşallah cnm cok ümit ettim hayırlısı sinir oluyorum benim beklediğim ikitane kop kırmızı çizgi herhaldeal doy gor der gibi
Bende bişey bilmiodum 2 senede ogrendim herşeyi deneye yanıla kuzum. Baklavalar börekler. Eşim dio senki yumurta kıramayandın hatırlıomusun hakkaten yumurta kabukları içine düşerdi. Kocam yemeyi seviyo bende kalbinden giden yol mideden gecer hesabı.Vallaha hamaratsiniz♥ yemeklik hazir oluyor resmen cok iyi
Sen iki koyu cizgi gormeden icin rahat etmezz
kalemle boyamak lazım silik çizgileri
[/QUOT
O almaya gidiorum demiştin ya odamı silik. O zaman vardır ya 16 da kaç pozitif var
Kiizzz vallaha ben de oyleydim . Yemek yapmayi bilmiyordum evlendigimde . Oyle deneme yanilma yapa yapa ogrendim simdi kayinlarim bayiliyor benim yaptogim yemeklere eltilerim hep diyor evde senin yemeklerinden bahsediyorlar diyeBende bişey bilmiodum 2 senede ogrendim herşeyi deneye yanıla kuzum. Baklavalar börekler. Eşim dio senki yumurta kıramayandın hatırlıomusun hakkaten yumurta kabukları içine düşerdi. Kocam yemeyi seviyo bende kalbinden giden yol mideden gecer hesabı.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?