- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Cok sirinler ama ya oyun pesindeleer hepAynn bebek oldgu icin evin her yerini gezdi tavaf etti vallaa. Bi kere tırmaladi ama derin deil. Valla insllh hastalikli deildir diorm. Napim yaa acidim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sirinler ama ya oyun pesindeleer hepAynn bebek oldgu icin evin her yerini gezdi tavaf etti vallaa. Bi kere tırmaladi ama derin deil. Valla insllh hastalikli deildir diorm. Napim yaa acidim
Canım benimde öyle çıkıyor senin hangi marka bide ne zamanıyla aynı çıkıyorYaptım kızlar yine gölge var bilemedim artık bırakıyom ama bence var
Atsana bakalimYaptım kızlar yine gölge var bilemedim artık bırakıyom ama bence var
Istemem yan cebime koy misaliYaptım kızlar yine gölge var bilemedim artık bırakıyom ama bence var
Aynen bende merak ettimAtsana bakalim
Cnm ben 15aşkın test yaptım gölge cıktı bazılarında bazılarında net bugun dijital yaptım yok çıktı az önce yine aldım gölge cıktı ben yurtdışında yaşıyorum isimlerine bakmadım valla alıyom artık test kalmadı mileteCanım benimde öyle çıkıyor senin hangi marka bide ne zamanıyla aynı çıkıyor
Valla bunlar adama kafayı bozduracak birde şu var insan dayanamıyor alıyor orası kötüIstemem yan cebime koy misali
Ellerin dert gormesinAy 50 kilo domates 5 kilo bibersoy soy kes kes bitmedi
Şükür yeni bitti de menemenliklerim hazir
Galerim test resimlerinle doldu cek cekAtsana bakalim
Planli miydi bu gebelikValla bunlar adama kafayı bozduracak birde şu var insan dayanamıyor alıyor orası kötü
Ayni benGalerim test resimlerinle doldu cek cek
Maşallah canım hamaratsın bende bugün yaptım ama birden girmek istemiyorum azar azar yapıyorum dolabami koyuyorsun yoksa kavonuzamiAy 50 kilo domates 5 kilo bibersoy soy kes kes bitmedi
Şükür yeni bitti de menemenliklerim hazir
Gel gülüm birlikte yiyelimEllerin dert gormesin
evet istiyoruz ama ben abartı yapıyorum Tr parası 900tl aştı teste verdiğim para ona kızıyorum doğru cıksa biri hanya biri konya çıkıyorPlanli miydi bu gebelik
Tskler cnm annem ve babamda yardım etti yoksa yapamazdım okadar baya zor ciddenMaşallah canım hamaratsın bende bugün yaptım ama birden girmek istemiyorum azar azar yapıyorum dolanası koyuyorsun yoksa kavonuzami
Dusunmen yeterli cok tesekkurlerGel gülüm birlikte yiyelim
Olsun olsun bunu da cekGalerim test resimlerinle doldu cek cek