• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maşallah canım hamaratsın bende bugün yaptım ama birden girmek istemiyorum azar azar yapıyorum dolabami koyuyorsun yoksa kavonuzami
Kavanoz yaptım cnm
Buzdolabı posetlerinede biber dogrucam yeailfasulye yaptım az oldu biraz daha yapicam
Kışın herkesler buyursunnn cocuguyla insss😍😍

Kavanoz yaptım cnm
Buzdolabı posetlerinede biber dogrucam yeailfasulye yaptım az oldu biraz daha yapicam
Ben bilmiyorum boyle kislik hazırlamayı😔😔 ama cok ozeniyorum da üşeniyorum yapmaya 😁😂 tam haslayip mi koyuyorsuniz fasulyeleri .

Kavanoz yaptım cnm
Afiyet olsun canım ben bişey sorcaktim ben geçen sene yapmıştım kavonuz 25 tane yakın kapağı attı bozuldu neyden olabilir bir bilgim varmi

Afiyet olsun canım ben bişey sorcaktim ben geçen sene yapmıştım kavonuz 25 tane yakın kapağı attı bozuldu neyden olabilir bir bilgim varmi
Kızlar you tube de bi kadın var cok ince anlatıo bu konserve fasulyeyi ben onu biraz gec gördüm ama siz ondan yapın. Güzel ayrıntısıyla naparsan kapak atar naparsan atmaz falan hep soyluyo link bu açılmazsa da mis mutfak yazın cıkar. Aklınızda bulunsun

Vallaha hamaratsiniz 🤗😘 yemeklik hazir oluyor resmen cok iyi
Bende bişey bilmiodum 2 senede ogrendim herşeyi deneye yanıla kuzum. Baklavalar börekler. Eşim dio senki yumurta kıramayandın hatırlıomusun hakkaten yumurta kabukları içine düşerdi. Kocam yemeyi seviyo bende kalbinden giden yol mideden gecer hesabı. 🤭☺️

Bende bişey bilmiodum 2 senede ogrendim herşeyi deneye yanıla kuzum. Baklavalar börekler. Eşim dio senki yumurta kıramayandın hatırlıomusun hakkaten yumurta kabukları içine düşerdi. Kocam yemeyi seviyo bende kalbinden giden yol mideden gecer hesabı. 🤭
Kiizzz vallaha ben de oyleydim . Yemek yapmayi bilmiyordum evlendigimde . Oyle deneme yanilma yapa yapa ogrendim simdi kayinlarim bayiliyor benim yaptogim yemeklere eltilerim hep diyor evde senin yemeklerinden bahsediyorlar diye 😂😂😂tabi ben kabarmayaaa basliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back