Bide bnm de bi kere iki gun pembe surdu 2.gunun aksami yogunlasti. Insllh senn yerlesmedir
İnşallahh ama hiç sanmıyorum geçen sefer okadar yoğun ve pıhtıydıki belki bu dönem daha hafif geçecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide bnm de bi kere iki gun pembe surdu 2.gunun aksami yogunlasti. Insllh senn yerlesmedir
Olabilir. Her zmn ayni olcak diye bisey yok. Bnm de cogu zamn cok agrili gecer . Ama bazen sessizce gelio ve agrisiz gecio. Rahat bi nefes aliormİnşallahh ama hiç sanmıyorum geçen sefer okadar yoğun ve pıhtıydıki belki bu dönem daha hafif geçecektir
Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inş. Vardır çok doğru bir zamanı vardır elbet bir planıOlabilir. Her zmn ayni olcak diye bisey yok. Bnm de cogu zamn cok agrili gecer . Ama bazen sessizce gelio ve agrisiz gecio. Rahat bi nefes aliorm
Ayyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllllKizlar kendime evlat edindim Eki Görüntüle 2299281
Ayyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllll
[/QUOTE yazdiklarini okurken hep bir gulumsuyorum cok sempatiksin gercekten
Nasil yaramaz bi gorseeen. Ama cok tırmıkçı yagmur yagio kapinin onune baktm iki tane koseye sıkismislar dayanamdim aldm iceri ama digeri korktu gelmdiAyyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllll
Ya kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattir bizimde balkonda iki guvercin yavrusu varNasil yaramaz bi gorseeen. Ama cok tırmıkçı yagmur yagio kapinin onune baktm iki tane koseye sıkismislar dayanamdim aldm iceri ama digeri korktu gelmdi
Olabilir ama kendimi bildim bileli kedi delisiyim. Yerim olmadgi icin besleyemiorm. Simdilk soguk ve yavru oldugu icin aldm.peynir yerken bile oynuyor bu cok degusukYa kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattir bizimde balkonda iki guvercin yavrusu var
Kizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorama dikkat et tirmalamasin sonucta sokak kedisi hastalik neyim kaparsin allah gostermesinbizim vardi ben küçükkenOlabilir ama kendimi bildim bileli kedi delisiyim. Yerim olmadgi icin besleyemiorm. Simdilk soguk ve yavru oldugu icin aldm.peynir yerken bile oynuyor bu cok degusuk
Söz onaylandı tescilli söz verdin simdi N Nana Ana nin en sevdigindenHayırlı akşamlar hanımlar bugün yapcam demiştim yaptım yine iki gün önceki gibi sillik cıktı artık umutlanmıyorum çünkü olsaydı yükselirdi üzülmedim ve artık test filan yapmicam sizin huzurunuzda kendime söz veriyorum adetim bir gün gecikmeyene kadar test yapmicam yani perşembe gününe kadar olmasam yapcam yani en fazla o kadar dayanabilirim
Aynn bebek oldgu icin evin her yerini gezdi tavaf etti vallaa. Bi kere tırmaladi ama derin deil. Valla insllh hastalikli deildir diorm. Napim yaa acidimKizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorama dikkat et tirmalamasin sonucta sokak kedisi hastalik neyim kaparsin allah gostermesinbizim vardi ben küçükken