• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasıklarım ara ara agrıyor sıcak tutunca kendimi geçiyor sol kasım sert gibi sag tarafı yumuşak yakında ebe kursu verecez 😂😂😂😂😂

Kiizzz vallaha ben de oyleydim . Yemek yapmayi bilmiyordum evlendigimde . Oyle deneme yanilma yapa yapa ogrendim simdi kayinlarim bayiliyor benim yaptogim yemeklere eltilerim hep diyor evde senin yemeklerinden bahsediyorlar diye 😂😂😂tabi ben kabarmayaaa basliyorum
Bak maşallah ne guzel

Kasıklarım ara ara agrıyor sıcak tutunca kendimi geçiyor sol kasım sert gibi sag tarafı yumuşak yakında ebe kursu verecez 😂😂😂😂😂
Benimde agrıyor ince ince bacaklarıma vuruyor birde geceleri sabahları midem bulanıo. Üstüme alınıyormuyum hayır tabiki 🤣

Aasssllllaaaaaaa alinmadiginiii burdaaannn hissettiimmm 😂😂😂😂😂😂😂
Valla dinlemiyorum kız kendimi bugun ama noldu bilionmu lorikcim. Hamile kıyafetleri vardı avm de içim gitti o an. Sonra arkadaşlarım bebelere ayakkabı aldılar bende ayakkabı sevdim reyonlar da oglum olursa bunu kızım olursa bunu. Sonra dedim bana acıyorlarmı acaba arkadaşlarım. Titre ve kendine gel dedim.

😅😅😅bi müddet sonra agliyo tabi ortalık batiyo ufak çaplı sinir krizleri falan😅
Kız arkadaşların hepsinin cocugu var benim de burda. Bize geliolar Allah ım hepsi bi sinir krizi modunda lan dedim bi daha benim evimde bu cocuklara kızmayın kız el kadar 2 yaşında. Korkmaya başlıyorum annelik boyle mi dedim. Yok yok diolar. Sabırsızız biraz hemen konuşsun hemen derdini anlatsın istiyoz

Valla dinlemiyorum kız kendimi bugun ama noldu bilionmu lorikcim. Hamile kıyafetleri vardı avm de içim gitti o an. Sonra arkadaşlarım bebelere ayakkabı aldılar bende ayakkabı sevdim reyonlar da oglum olursa bunu kızım olursa bunu. Sonra dedim bana acıyorlarmı acaba arkadaşlarım. Titre ve kendine gel dedim.
Besleme gibi kaliyor insan köşede 😂😂😂😂😂bana aciyorlar mi nedir yaa😂😂😂dışlıyorlar hatta seni sana belli etmiyorlardir😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back