Bide bnm de bi kere iki gun pembe surdu 2.gunun aksami yogunlasti. Insllh senn yerlesmedir
Olabilir. Her zmn ayni olcak diye bisey yok. Bnm de cogu zamn cok agrili gecer . Ama bazen sessizce gelio ve agrisiz gecio. Rahat bi nefes aliormİnşallahh ama hiç sanmıyorum geçen sefer okadar yoğun ve pıhtıydıki belki bu dönem daha hafif geçecektir
Rabbim herkese herşeyin en hayırlısını versin inş. Vardır çok doğru bir zamanı vardır elbet bir planıOlabilir. Her zmn ayni olcak diye bisey yok. Bnm de cogu zamn cok agrili gecer . Ama bazen sessizce gelio ve agrisiz gecio. Rahat bi nefes aliorm
Ayyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllll
Ayyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllll
[/QUOTE yazdiklarini okurken hep bir gulumsuyorum cok sempatiksin gercekten
Nasil yaramaz bi gorseeen. Ama cok tırmıkçıAyyyyyy nasilllll bbbaaaaaaaaaaaaaallllllllll
Ya kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattirNasil yaramaz bi gorseeen. Ama cok tırmıkçıyagmur yagio kapinin onune baktm iki tane koseye sıkismislar dayanamdim aldm iceri ama digeri korktu gelmdi
OlabilirYa kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattirbizimde balkonda iki guvercin yavrusu var
Kizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorOlabilirama kendimi bildim bileli kedi delisiyim. Yerim olmadgi icin besleyemiorm. Simdilk soguk ve yavru oldugu icin aldm.peynir yerken bile oynuyor bu cok degusuk
Söz onaylandıHayırlı akşamlar hanımlar bugün yapcam demiştim yaptım yine iki gün önceki gibi sillik cıktı artık umutlanmıyorum çünkü olsaydı yükselirdi üzülmedim ve artık test filan yapmicam sizin huzurunuzda kendime söz veriyorum adetim bir gün gecikmeyene kadar test yapmicam yani perşembe gününe kadar olmasam yapcam yani en fazla o kadar dayanabilirim
Aynn bebek oldgu icinKizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorama dikkat et tirmalamasin sonucta sokak kedisi hastalik neyim kaparsin allah gostermesin bizim vardi ben küçükken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?