Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallahh ama hiç sanmıyorum geçen sefer okadar yoğun ve pıhtıydıki belki bu dönem daha hafif geçecektir
Olabilir. Her zmn ayni olcak diye bisey yok. Bnm de cogu zamn cok agrili gecer . Ama bazen sessizce gelio ve agrisiz gecio. Rahat bi nefes aliorm

Özel hastanenin acilinde kan tahlili yapiyorlar 20 tl falan kizlar kardesim aksam 8 gibi vermisti 10 da sonuc cikti

Kizlar sol bacagimi katlayıp oturdum kasigimda ağrılar vardı şimdi sağ bacagimi aynı şekile yaptim ayrılıyor solda birşeyler mi var acaba gelme kırmızı gelme kırmızı gelme kırmızı
Gelsin melegim gelsin melegim gelsin melegim benim beyin yandı

Kızlar kafama akşam akşam bişey takıldı yumurtlama günü geçtikten sonra ilişki olsa hamile kalınır mı ya

Nasil yaramaz bi gorseeen. Ama cok tırmıkçı yagmur yagio kapinin onune baktm iki tane koseye sıkismislar dayanamdim aldm iceri ama digeri korktu gelmdi
Ya kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattir bizimde balkonda iki guvercin yavrusu var

Ya kiyamam annelik hormonlarin yukseldi evlaaat evlattir bizimde balkonda iki guvercin yavrusu var
Olabilir ama kendimi bildim bileli kedi delisiyim. Yerim olmadgi icin besleyemiorm. Simdilk soguk ve yavru oldugu icin aldm.peynir yerken bile oynuyor bu cok degusuk

Hayırlı akşamlar hanımlar bugün yapcam demiştim yaptım yine iki gün önceki gibi sillik cıktı artık umutlanmıyorum çünkü olsaydı yükselirdi üzülmedim ve artık test filan yapmicam sizin huzurunuzda kendime söz veriyorum adetim bir gün gecikmeyene kadar test yapmicam yani perşembe gününe kadar olmasam yapcam yani en fazla o kadar dayanabilirim

Olabilir ama kendimi bildim bileli kedi delisiyim. Yerim olmadgi icin besleyemiorm. Simdilk soguk ve yavru oldugu icin aldm.peynir yerken bile oynuyor bu cok degusuk
Kizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorama dikkat et tirmalamasin sonucta sokak kedisi hastalik neyim kaparsin allah gostermesinbizim vardi ben küçükken

Söz onaylandı tescilli söz verdin simdi N Nana Ana nin en sevdiginden

Kizz anasi oni aramaz mi ☺bebek o oyun istiyorama dikkat et tirmalamasin sonucta sokak kedisi hastalik neyim kaparsin allah gostermesinbizim vardi ben küçükken
Aynn bebek oldgu icin evin her yerini gezdi tavaf etti vallaa. Bi kere tırmaladi ama derin deil. Valla insllh hastalikli deildir diorm. Napim yaa acidim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…