- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Ammaaaaaan resmen O NEYDİ qııı oldum haa.Canım bakmama gerek kalmadı inanırmısımız kırmızılar geldi , artık ayda 5 tlye adet oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ammaaaaaan resmen O NEYDİ qııı oldum haa.Canım bakmama gerek kalmadı inanırmısımız kırmızılar geldi , artık ayda 5 tlye adet oluyorum
Bnmkisi hic kurtulamio zavallii olmadan sinirliym olunca sinirliyimEşim kurtulduk sonunda adet oldun da demişti
Benimde çıkmıştı aglayarak aramıştım klomenin etkisiymiş o da çatlatma ignesinde beta hcg degeri yüksek çıkarmış. Uzuldum sonra kesinleşmeden bşr teste kanıp soylememe kararı aldımAynen öyle ona bu haberi vermeyi öyle çok iatiuorım ki
Aylar önce test yanıltmıştı olabilecwpini düşünüp heyecanlanmıştım
Nasıl söylesem dye kafamda kırguda yapmıştım ama nasip olmadı
Her ne kadar belli etmeseler de bizden daha cok beklenti icindelerKız benimki de geldi az once suratım asıkmış karnın mı agrıyo dedi kıyamam kurban olurum ya. Başım agrıyor dedim. Nie noldu dio hemen. Bekliyorlar içten içe onlarda.
AYnı benHer ne kadar belli etmeseler de bizden daha cok beklenti icindeler
Cok soğukkanli duruyorsun uzaktan amaaaaaaaaaaaa billeeemmmeeediimmmm simdi bi de evde gebelik testi yapip da buraya atmiyormussunAYnı ben
Kan veremiyor musun2nci resim int alıntı mor olan benim aldığım marka no çıkarmış
Kan veremiyor musun
Benim hiç belirtim yoktu canım.Ondan çok saskinim.tek hissettiğim şiddetli bir sizi oldu rahimde arka arkaya.adetten 5 6 gün önce.su an adete 1 gün var .belirtiler biraz olmaya başladı.rahimde kasılma var.goguslerde hafif bir dolgunluk var.bir de şimdi makine tuttum evi rahimde hafif batmalar oldu sanki.ya kızlar iş yapmak gerek bir şey olmaz demi hani neler ilk aylarında temizlik yapıyor demi ? yani mecburCanım benim hayırlı olsun hamilesin varmıydı belirtin hissettiğin birşeyler bizimlede paylaşır mısın ☺
Bekle bence rahatla. Vardır inşallah. Hepimiz pazartesi. Ak gun kara gunPazartesi aile dr dan randevu alıcam cnm kafam iyice karıştı 15test yaptım hepsi farklı
Bişeyi itme, süpürürkem ayarı düşür zorlamasın. Ani hareket yapma elini kolunu kaldırma gerilme esneme yapma dikkat et bunlara yine de sen.Benim hiç belirtim yoktu canım.Ondan çok saskinim.tek hissettiğim şiddetli bir sizi oldu rahimde arka arkaya.adetten 5 6 gün önce.su an adete 1 gün var .belirtiler biraz olmaya başladı.rahimde kasılma var.goguslerde hafif bir dolgunluk var.bir de şimdi makine tuttum evi rahimde hafif batmalar oldu sanki.ya kızlar iş yapmak gerek bir şey olmaz demi hani neler ilk aylarında temizlik yapıyor demi ? yani mecbur
Meva nin dedigi gibi zorlma kendini.cok pis deilse 2 gune bir supur durumun belli olmadan cok is yapmaBenim hiç belirtim yoktu canım.Ondan çok saskinim.tek hissettiğim şiddetli bir sizi oldu rahimde arka arkaya.adetten 5 6 gün önce.su an adete 1 gün var .belirtiler biraz olmaya başladı.rahimde kasılma var.goguslerde hafif bir dolgunluk var.bir de şimdi makine tuttum evi rahimde hafif batmalar oldu sanki.ya kızlar iş yapmak gerek bir şey olmaz demi hani neler ilk aylarında temizlik yapıyor demi ? yani mecbur
Hahahah valla durum cok kötüBekle bence rahatla. Vardır inşallah. Hepimiz pazartesi. Ak gun kara gun
Ay tamam canim sağol dikkat ederimBişeyi itme, süpürürkem ayarı düşür zorlamasın. Ani hareket yapma elini kolunu kaldırma gerilme esneme yapma dikkat et bunlara yine de sen.
Aynen canım elimizden geldiğince dikkat edicez artık yavaş yavaş yaparım.senin için de geçerliMeva nin dedigi gibi zorlma kendini.cok pis deilse 2 gune bir supur durumun belli olmadan cok is yapma
Ay yazik ya hayat ne hallere getirio insani yaLavabıdan çıktım az önce eşime bakıyodum gülerek
Bi an hüzünlü bi.şekilde demee dedi
Noldu ki dedim
Adet olduğumu sanmış :)
Olucam ama kesin bekleme dedim inşallah olmazsın diyor