• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle ona bu haberi vermeyi öyle çok iatiuorım ki

Aylar önce test yanıltmıştı olabilecwpini düşünüp heyecanlanmıştım
Nasıl söylesem dye kafamda kırguda yapmıştım ama nasip olmadı
Benimde çıkmıştı aglayarak aramıştım 😔 klomenin etkisiymiş o da çatlatma ignesinde beta hcg degeri yüksek çıkarmış. Uzuldum sonra kesinleşmeden bşr teste kanıp soylememe kararı aldım

Kayafı yiyorum artık 😂😂😂😂 bakır koyu arayın 😂😂😂

Eklentiler

• 89143738-917A-40F3-B198-EA23AB01DCCE.jpeg
    89143738-917A-40F3-B198-EA23AB01DCCE.jpeg
    284,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 3F5D8CF9-88A6-487D-8631-880745843938.jpeg
    3F5D8CF9-88A6-487D-8631-880745843938.jpeg
    93,1 KB · Görüntüleme: 56
Sabahtan beri okuyorum ne kadar uzun olmuş sohbet güle güle bir hal oldum bu arada bat doğan safak arada sol kasığında ağrı giriyor ve neallah da biliyor ya icimden geçeni ona hamisimdir yoksa biraz gec ölüm denize gidiyorum yoldayim ama sancılar arada vurunca galiba yolda geliyor kırmızılar napim yaa olmadı galiba bu ayda da test yapım de gaza geliyorum ama ne zaman yapsan anında hasta oluyorum o yuzden yapmim dedim totem yapiyorum 😅

Canım benim hayırlı olsun hamilesin varmıydı belirtin hissettiğin birşeyler bizimlede paylaşır mısın 😍😄
Benim hiç belirtim yoktu canım.Ondan çok saskinim.tek hissettiğim şiddetli bir sizi oldu rahimde arka arkaya.adetten 5 6 gün önce.su an adete 1 gün var .belirtiler biraz olmaya başladı.rahimde kasılma var.goguslerde hafif bir dolgunluk var.bir de şimdi makine tuttum evi rahimde hafif batmalar oldu sanki.ya kızlar iş yapmak gerek bir şey olmaz demi hani neler ilk aylarında temizlik yapıyor demi ? yani mecbur

Benim hiç belirtim yoktu canım.Ondan çok saskinim.tek hissettiğim şiddetli bir sizi oldu rahimde arka arkaya.adetten 5 6 gün önce.su an adete 1 gün var .belirtiler biraz olmaya başladı.rahimde kasılma var.goguslerde hafif bir dolgunluk var.bir de şimdi makine tuttum evi rahimde hafif batmalar oldu sanki.ya kızlar iş yapmak gerek bir şey olmaz demi hani neler ilk aylarında temizlik yapıyor demi ? yani mecbur
Bişeyi itme, süpürürkem ayarı düşür zorlamasın. Ani hareket yapma elini kolunu kaldırma gerilme esneme yapma dikkat et bunlara yine de sen.

Meva nin dedigi gibi zorlma kendini.cok pis deilse 2 gune bir supur durumun belli olmadan cok is yapma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back