Cnm bazen gecikip ya da erkn gelmesi olagan bisydr bosuna stres yapiosn ki. Sonucta yedgimz ictgimz yasadgimz seyler ya da stres etkilio. Senede bikac defa olmasi norml yaniYa yine gecerse gunum die korkuyorum ben. Gecen ay cok kötü olmuştum ilk kez gecmiş ti ve ben stresten catlayacaktım. En azından sogan suyu maydonoz suyu içerim spor yaparım gelir. O yüzden yapacam bide doktora giderim betaa bakarlar.
Cok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldıCnm bazen gecikip ya da erkn gelmesi olagan bisydr bosuna stres yapiosn ki. Sonucta yedgimz ictgimz yasadgimz seyler ya da stres etkilio. Senede bikac defa olmasi norml yani
Canım aynı şeyleri yaşadım geçen ay , aşırı pıhtılı adet gördüm , ama hayatım boyunca ilk kez böyle oldu iki ağrı kesici içtim yetmedi hastaneye gittim, iğne yaptılar , sende lütfen korkma ve stres yapma, rahim kendini hazırlıyormuş böyle durumlarda ve bebek düşünüyorsan maydanoz yeme veya suyunu içme diyorlar bu konu hakkındada bi oku istersenCok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldı
Bnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlamaCok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldı
Azcok bekle hatta 1 saat sonra yine bak atma çöpeŞimdi çektim 5 dk oldu yapalı , yaptımya yarınada adet olurum muhtemelinşallah sende vardır
Benim de bi ay cok pihti geldiBnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlamadedgin gibi pkolu olanlar napsin
Sorma cnm o korunmayı bırakınca oluyormuş diye duydum oda etkiliyormus geçen ay aynı şeyleri yaşadım aşırı sancılıydı ve hastanelik oldum ağlama krizleri sıcak basması elimi kolumu kaldıramama herşeyi yaşadım valla ne zormuş Allah yardımcısı olsun günü fazla geçenlerinCok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldı
Pıhti rahimde bekledigi icin oluo kan birikmesi yani cnm biliosndur. Cogu ksiide de oluoBenim de bi ay cok pihti geldi
Aaa bilmiyorum yeni öğrendim. O nasil yaniPıhti rahimde bekledigi icin oluo kan birikmesi yani cnm biliosndur. Cogu ksiide de oluo
Insllllhhhozlenmez mi yaaa yumusacik pamuk sekeri gibi
Ay insallah gı agzin bal yesin bkliom iste su an gelmio bi sabah geldi hala gelmio insallah guzel hber aliriz pazartesi gunBende olduguna gore sende de olabilir canim
Hani tam sökulemio ya adet. Icerde beklio akamadigi icin birikince de top top akio isteAaa bilmiyorum yeni öğrendim. O nasil yani
He bilmiyordum bunu korkmustum . O ayHani tam sökulemio ya adet. Icerde beklio akamadigi icin birikince de top top akio iste
Sanirim adet olucam karnimda bi hareketlenme var
Bwn genelde 1 2 gun once de olabiliyorumAynen benimde an itibariyle belime sancı girdi ama ben bugün yarın olurım zaten baya zamandır hiç.şaşmadı
He bilmiyordum bunu korkmustum . O ay
Biliyorum artikkiyamammm. Bilmeyince korkuo insan haklisin. Biliosn artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?