• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@nana
Kız soyadımı yazdın valla kuzum ben adet olacakmışım gibi kramplar giriyor ama hala olmadım işte bekliyorum bugün yarın olmazsam pazartesi test yaparım ben kendimi çok kasmıyorum çünkü bu ay hiç umutlu değilim gerçekten iyi değerlendiremedim o yüzden kırmızıları bekliyorum şuan
Serimeri soyadınmı canım niye sasırdınki😂
Ben senin yerinde olsam bir test yapardım canım🥰

Nasil duruyorsunuz bu kadar zaman ne bu sabiirrrr bize de soyle 😁😁😁

Sabır ya hacii sabır.. Sabret sabret sabret :KK76:
İyi geliyor beklemek, panik olmuyorum işim gücüme bakıyorum ara ara aklımdan geçince nasip kısmet diyip devam ediyorum. Biraz daha geçtikçe sanırım umudum kuvettlendi o yüzden ben de rahatım tabi ki Rabbim'e sığınmışız hepimizin ne zaman evleneceği ne zaman evladına kavuşacağını ancak O (c.c) bilir diye teslim oluuyorummm..
1566050745136.png

Kız daha çok yeni ben o aylarda çok takıyodum
5 6 ay ki halimin bi kısmını sende biliyosun

Şimdik de adet ağrım var hafif
Bide canım tatlı istiyor çikolata falannn
Evt. Bnm de yeni olunca yapiorm iste heyecan. Elimde olsa her sabh bi test yaparim 😁 cok zevklii. Bnm de normlde cok ister cnm adettken ama bi kere resmen tiksinmistm cok hastydim zerre halim yoktu kolumu kaldramiodm. Dedim kesin hamileyiiim 😒 fos cikti tabiki. Belki senin hakkı gelioduur hic belli olmz 😊 sonucta belirtiler benzermis

Sabır ya hacii sabır.. Sabret sabret sabret :KK76:
İyi geliyor beklemek, panik olmuyorum işim gücüme bakıyorum ara ara aklımdan geçince nasip kısmet diyip devam ediyorum. Biraz daha geçtikçe sanırım umudum kuvettlendi o yüzden ben de rahatım tabi ki Rabbim'e sığınmışız hepimizin ne zaman evleneceği ne zaman evladına kavuşacağını ancak O (c.c) bilir diye teslim oluuyorummm.. Eki Görüntüle 2299204
Allah büyük ♥️🤗😘😘insallaahh en kisa zamanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back