• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ara ara gelip giden belirtiler haricinde son 4gündür hicbir belirti yok canım cikolata bile cekti hafif gögüs sisligi var onlarda adet öncesi belirtim zaten kesin görecegim kırmızıları ah😓😕😥
Olur olur insallah rabbim dualarimizi geri cevirmicek insallah saglikli hayirli insalllah ya hepinizin yawrulari 🤲🤲🤲

10 temmuz olan adet gunum hala gelmeyince doktora gittim ne gorum 2. Kez yumurtlamisim benim yumurtalar iyice sasirdi. Dun iliski oldu bakalim hayirlisi ama bu ay olmazsa birdahaki ay klomen ve catlatma ignesi denicez ♥ Stresle 3 ayda bozdum donguyu:) oldu 37 gun 2. Yumurtlamaya bi 10 gunde atarsa artik 47 gunde fln regl olrm🤦🏼‍♀️

10 temmuz olan adet gunum hala gelmeyince doktora gittim ne gorum 2. Kez yumurtlamisim benim yumurtalar iyice sasirdi. Dun iliski oldu bakalim hayirlisi ama bu ay olmazsa birdahaki ay klomen ve catlatma ignesi denicez ♥ Stresle 3 ayda bozdum donguyu:) oldu 37 gun 2. Yumurtlamaya bi 10 gunde atarsa artik 47 gunde fln regl olrm🤦🏼‍♀️
Aaa bnmde ayni 9 10da adet olcaktim olmadim ara ara pembe lekem var acaba yumurtlamismi oluorum ki ?

Evt. Bnm de yeni olunca yapiorm iste heyecan. Elimde olsa her sabh bi test yaparim 😁 cok zevklii. Bnm de normlde cok ister cnm adettken ama bi kere resmen tiksinmistm cok hastydim zerre halim yoktu kolumu kaldramiodm. Dedim kesin hamileyiiim 😒 fos cikti tabiki. Belki senin hakkı gelioduur hic belli olmz 😊 sonucta belirtiler benzermis

İnşallah benim tatlı oğlumm 😍 gel annecim gel baban da bende seni çok özledik 😘😘😄😄

Benide eylüle ekleyin 😂😂👻👻

Eklentiler

• C4EDDAB2-E1F2-48F7-B9B5-288AAF44D50E.jpeg
    C4EDDAB2-E1F2-48F7-B9B5-288AAF44D50E.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 54
Bben yapmiorm artk. Adet gecsin gitsn olee 😜 hevesimi aldm ben 😁😁
Ya yine gecerse gunum die korkuyorum ben. Gecen ay cok kötü olmuştum ilk kez gecmiş ti ve ben stresten catlayacaktım. En azından sogan suyu maydonoz suyu içerim spor yaparım gelir. O yüzden yapacam bide doktora giderim betaa bakarlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back