• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yine gecerse gunum die korkuyorum ben. Gecen ay cok kötü olmuştum ilk kez gecmiş ti ve ben stresten catlayacaktım. En azından sogan suyu maydonoz suyu içerim spor yaparım gelir. O yüzden yapacam bide doktora giderim betaa bakarlar.
Cnm bazen gecikip ya da erkn gelmesi olagan bisydr bosuna stres yapiosn ki. Sonucta yedgimz ictgimz yasadgimz seyler ya da stres etkilio. Senede bikac defa olmasi norml yani

Cnm bazen gecikip ya da erkn gelmesi olagan bisydr bosuna stres yapiosn ki. Sonucta yedgimz ictgimz yasadgimz seyler ya da stres etkilio. Senede bikac defa olmasi norml yani
Cok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldı

Cok düzenliydim ama. Stresi olmaması yaptı benle alakalı değildi menapoza girer gibiydim sıkıntı basıyordu aglama krizleri geliyordu ve oyle bir adet oldum ki afedersin içimden parçalar döküldü döküldükçe oh dedim. Bu sefer zamanında olsun hamile değilsem inşallah. Cidden kötü bişeymiş düzensiz olanlar ne yapıyor bilemedim. Korkuyorum stresim ona şimsi bebek 2. Planda kaldı
Canım aynı şeyleri yaşadım geçen ay , aşırı pıhtılı adet gördüm , ama hayatım boyunca ilk kez böyle oldu iki ağrı kesici içtim yetmedi hastaneye gittim, iğne yaptılar , sende lütfen korkma ve stres yapma, rahim kendini hazırlıyormuş böyle durumlarda ve bebek düşünüyorsan maydanoz yeme veya suyunu içme diyorlar bu konu hakkındada bi oku istersen

Bnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlama 😚 dedgin gibi pkolu olanlar napsin😑

Bnm de duznli cnm. 28 gunde olurum en fazla 29 30.gun olurum. O yuzden bole kucuk seyleri takma. Sen simdiden boyle takintiliysaan buyur bu takintin dikkt et.taviz tavizi dogurur.iiligin icin diorm yanlis anlama 😚 dedgin gibi pkolu olanlar napsin😑
Benim de bi ay cok pihti geldi

Sorma cnm o korunmayı bırakınca oluyormuş diye duydum oda etkiliyormus geçen ay aynı şeyleri yaşadım aşırı sancılıydı ve hastanelik oldum ağlama krizleri sıcak basması elimi kolumu kaldıramama herşeyi yaşadım valla ne zormuş Allah yardımcısı olsun günü fazla geçenlerin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back