• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar bugün yumurtlamamın 9.günü şimdi yolculuk yapıyorum ilk kez belim kasıklarım ve ayaklarım ağrıyor çok rahatsız ediyor sol kasığımda batma var. Daha 5 saatlik yolum var🙁. Gebelik varsa eğer yolculukdan dolayı rahatsız etmez değil mi

Bu kocalar bir harika canım iyiki varlar ve iyiki dilimizden anlıyorlar❤😇😇 cok iyi yapmıs tebrik ediyorum ayakta alkıslıyorum enisteyi seni güldürebilmis ya ben bile mutlu oldum🤣🤣😂🥰
Ne alternatifleri buldun sen bakayım🤣😅😅
Evet bende tebrik ettim gerçekten iyi ki varlar ne olursa olsun Allah başımızdan eksik etmesin ❤️🤗🤗 kuzucum jeli sipariş edeyim diyorumda hangi site güvenilir bilemedim birde ovu. Testi alcam öyle deneyim bakalım

Ya kızlar bugün yumurtlamamın 9.günü şimdi yolculuk yapıyorum ilk kez belim kasıklarım ve ayaklarım ağrıyor çok rahatsız ediyor sol kasığımda batma var. Daha 5 saatlik yolum var🙁. Gebelik varsa eğer yolculukdan dolayı rahatsız etmez değil mi
İnşallah bişey olmaz canım tabi dinlenmek önemli gebelikte
Günün geçti mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back