Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısınolsun kuzum Eylüldede beraberiz❤
İnsallah canım rabbim bebegine özel bir tarih secmistir nasıl olsa hic süphen olmasınAynen canim.aslinda bat 28 agustos 3 eylül evlilik yildönümümüzdü süper bir hediye olacakti. Hersey nasip. Saglikla gelsin yeter.
Hakkında hayırlısı olsun Agustosun örnek cicegiiiBenimde bu ay olmazsa bir aklım diyor kpss çalış hiçte onemseme bir aklım da devam et boyle topiklerde gun beklemeye. Ama kpss kesin çalışacagım artık yeter evlendik onda da bişey yokmuş oturup koca yolu gözluoz. Hevesimi aldım şimdi tekrar çalışma hayatı istiyorum inşallah nasip olur..
Ay ayni been bi yanim kps sonucunu bekle ona gore bi karar al bi yanmda sen dene anca olur. Allh buyuk artk dio. 29nda aciklncakBenimde bu ay olmazsa bir aklım diyor kpss çalış hiçte onemseme bir aklım da devam et boyle topiklerde gun beklemeye. Ama kpss kesin çalışacagım artık yeter evlendik onda da bişey yokmuş oturup koca yolu gözluoz. Hevesimi aldım şimdi tekrar çalışma hayatı istiyorum inşallah nasip olur..
Başın sağ olsun canım RABBİM bidaha yasatmasin kimseye evlat acısı yasatmasin bende 7 yıllk evliyim tüp denemedik aa baya tedavi gördüm ama olmadi kızımda dusugumde doğal yola hepimiz hakinda hayırlısı olsun inşallah Nasipte kısmete varsa olur zatenBende ayni sen gibi cnm ilk 5 yil tupbebek denedim 2 kez olmadi oncesinde kendiliginden 2 kaybim vardi sonra kizim oldu saglikla kizim 9 aylikken hamile oldugumj öğrendim mucize gibiydi bukadar erken beklemiyodum ama 23 haftalik doğdu malesef vefat etti 8 9 ay öncede kimyasal oldu bakalım bekliyorum
8 yillik evliyim evliliğim boyunca bunun imtihanı oldu her ay kafaya taka taka iste bizlerde stres oluyoruz
Benim hep sebepsiz dediler genetik tahliller yaptırdım en son oda temiz hiç sorun bulunamadı nasipten ote olmuyo malesef
2 tupbebek bile negatif ama kendiliğinden 5 gebwligim var artık dr görmek istemiyorum kadindogum üzerine cidden
Var var bak göradetten önce yaptığın için çok silik çıktı.ama olmayınca hiç çıkmıyor ki zaten.benimki de çok silik çıktı.ay adeti bekleyip öyle mi kan testine gitsem sence.yoksa yarın bi kan da baktirsammiki
Olmasa da cıkıo olsa da cikio valla ikisini de yasadim. Seninkinin siliginin siligiydi bnim. Bugun sag kasigimda hafif batmalar yasadim yine ama bklm az kaldi cok sukur. Bence kanda baktir guzl ilerlio mu bak.Var var bak göradetten önce yaptığın için çok silik çıktı.ama olmayınca hiç çıkmıyor ki zaten.benimki de çok silik çıktı.ay adeti bekleyip öyle mi kan testine gitsem sence.yoksa yarın bi kan da baktirsammiki
Evet baktirayim.korkuyorum valla kanda baktirmaya.ilk cocugumda idrarda çıktı kanda yok dediler.1 hafta sonra kanda olmayan hcg 1200 çıkmıştı.acayip işler valla.Olmasa da cıkıo olsa da cikio valla ikisini de yasadim. Seninkinin siliginin siligiydi bnim. Bugun sag kasigimda hafif batmalar yasadim yine ama bklm az kaldi cok sukur. Bence kanda baktir guzl ilerlio mu bak.
Kız bende 3 eylülde evlendim.Aynen canim.aslinda bat 28 agustos 3 eylül evlilik yildönümümüzdü süper bir hediye olacakti. Hersey nasip. Saglikla gelsin yeter.
İnşallahhhHakkında hayırlısı olsun Agustosun örnek cicegiii ❤
Senin daha tanıdıgın nice arkadasların vardır canım kendi grubundaBen taniom o arkdasiii Gonulmeyvesi gel cnmcim geel buraya da gel
Aslında ugraşsak kpss ye hem ders çalışmış hemde kafamızı dağıtmış olacaz.Ay ayni been bi yanim kps sonucunu bekle ona gore bi karar al bi yanmda sen dene anca olur. Allh buyuk artk dio. 29nda aciklncak
Sen kibar olanısın. İki gözümün çiçeği diyor du ya şaban filmde ordan kalmış aklın da. Çiçaam de çiçam millet dicek bu kıza kocası sovuyomu seviyımu belli değilAmiiiin canımmmm sana kocanımı cagrıstırıyorum ben simdi
Olsun yine usturuplu seviyor L Loriklorik te kocasını öküzüm mal diye seviyorSen kibar olanısın. İki gözümün çiçeği diyor du ya şaban filmde ordan kalmış aklın da. Çiçaam de çiçam millet dicek bu kıza kocası sovuyomu seviyımu belli değil