Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki ben de bisey sorabilir miyim . Adetimin 3. Gunu randevu alsam gitsem o gun direk baslatirlar mi asilama asamalarini yoksa oncesinden bi on görüşme şart mi
Canım 2. Günü gidiyorsun genelde doktorun sana ilaç verir zaten zannetmem hemen başlatmıyorlar duyduğum hep öyle başta klomen veriyorlar kendi kendine olmasını bekliyorlar belirlediğin bi doktor olması gerekiyor O seni yönlendirir zaten kuzucum

Onceden on görüşme gerekli mi peki hanı adet olup gitsem boşa gitmesin bu ay istiyoomm

Kasık agrım var boyle hafif hafif sol kasık batıyor. Olucam sanırım 3 gunum var ama.
Canım bende bu doktora gittim ekim ayıydı neden olmadı die gitmiştim bir sene dolunca.

Ikinci asilama da genelde tutuyor diyorlar ama bilemiycem
Valla artık uğraşmak istemiyorum canım ya öyle duyuyorumda yinede tüp bebek en mantıklısı sorun var söylemiyorlar mı anlamış değilim artık zaman kaybı diye düşünüyorumda yinede çok tutan var 2. Yada 3. Aşılamada

Kasık agrım var boyle hafif hafif sol kasık batıyor. Olucam sanırım 3 gunum var ama.

Canım bende bu doktora gittim ekim ayıydı neden olmadı die gitmiştim bir sene dolunca.
Guzel ilgilenio mu bari . Belki ben de alirim ondan

Onceden on görüşme gerekli mi peki hanı adet olup gitsem boşa gitmesin bu ay istiyoomm
Canım sen git eger adetliysen direk alıolar kan değilsen 3. Gunu gel derler. Bşr sürü soru soruyorlar zaten günlerin falan ne zaman oldun nasıl oldun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…