20 si kuzum adet tarıhım ama iki gün öne atar hep yani 18 i gbi olmam lazımDaha geçmedi mi adetin cnm? Benim de geçen ay inanılmaz akıntım bel ağrım ara ara giren karnıma kramplar olmuştu hatta 4 gün de adetim gecikti ama foss çıktı haklısın en güzeli adet gününü bekleyip test yaptırmak
Inşallah hayırlısıyla senin adet günün ne zaman ikinci mi olcak
Aynen ya günler yavaş geçiyorBen Pazartesi günü hassas gebelik testi yapmayı düşünüyorum canım, yumurtlamanın üzerinden 7-8 gün geçmiş olacak erken gebelik testleri sonuç veriyormuş diye okudum, yada gider direkt kan veririm. Geçmiyor günler
Öyle kuzucum direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum artık aşılamayla zaman kaybı sanırımYa hayirlisi demekki boyleymisen iyi zamani rabbim bilir
Aynen üzüleceğimi düşünmüyordum ama cidden insan üzülüyormuş napalım nasip kısmet tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum hayırlısıyla aşılama artık zaman kaybı sanırımHic üzülme yavrum demekki hayırlısı buymus önümüzdeki maclara bakıcaz tamam❤
Canım bende kızımda öyle düşünüyordum doktorum olmaz yaşın küçük önce aşılama ile başlıyalım dedi o ay aşılama yapcaktik tek yumurta geliştiği için yapmadık ve nasip oldu RABBİME çok şükür inşallah seninde öyle olurÖyle kuzucum direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum artık aşılamayla zaman kaybı sanırım
Bende adetimin üçüncü günü için aldım bile yanlış değilsem araştırmayı kadın doğum kısırlık bölümü ayrı var ben ordan aldimKizlar ben simdi k.dogumdan randevu alcam daa. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio testler icin. Bu ay nedense umudum kalmdi acikcasi.icimde guzl hisler yok sadece insllh vardr diorm. Ilk defa dr a gidicem bunun icin. Ayni gun esim icin de almaliyim dimi urolojiden
Kısirlik diye bisy yazmio. Sadece kadin dogum var. Illa ki bisyler derler yaparlar herldeBende adetimin üçüncü günü için aldım bile yanlış değilsem araştırmayı kadın doğum kısırlık bölümü ayrı var ben ordan aldim
Ikinci asilama da genelde tutuyor diyorlar ama bilemiycemÖyle kuzucum direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum artık aşılamayla zaman kaybı sanırım
Kısirlik diye bisy yazmio. Sadece kadin dogum var. Illa ki bisyler derler yaparlar herlde
Canim sen silik çizgi görmedin mi yaa?eşine neden aliyorsun .hamile olabilirsin biliyorsun??? anlamadimKizlar ben simdi k.dogumdan randevu alcam daa. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio testler icin. Bu ay nedense umudum kalmdi acikcasi.icimde guzl hisler yok sadece insllh vardr diorm. Ilk defa dr a gidicem bunun icin. Ayni gun esim icin de almaliyim dimi urolojiden
Hiii ben bakirkoy dr sadi konuk a baktm. Genel hastanlere bakim ordan alim o zmn. Saol cnmEki Görüntüle 2298941 bu şekilde yazıyor canım Valla tam bir bilgim yok ama bu doktora gittiğimde bazı nedenlerden dolayı muane olamamıştım normal kadın doğum dan alsam araştırma yapılır mı diye sordum yok dedi tekrar buraya baş vur dedi tekrar ondan aldım bide aşılama filan ücret alınmıyormuş bir çocuğu olanlar ücretli oluyormuş bukadar bilgim var
Canisı adet olursam diye simdiden aliorm yoksa randevular doluyor. Bide bnm silik cizgi tarihe karistiCanim sen silik çizgi görmedin mi yaa?eşine neden aliyorsun .hamile olabilirsin biliyorsun??? anlamadim
Hangisine almayi dusunuyorsunHiii ben bakirkoy dr sadi konuk a baktm. Genel hastanlere bakim ordan alim o zmn. Saol cnm
Valla bn geldim geleli sadece acile gittim muayne olmadim hicHangisine almayi dusunuyorsunben de bakıyorum hastane hoc bir bilgim de yok
Bem de pazartesi falan giderim kadin doguma on görüşme yaparim adet olmadanValla bn geldim geleli sadece acile gittim muayne olmadim hickisirlik bolumu olan hastanelere bakicm. Acile gittgim hastane de arastrma hastanesi ordan kadin doguma randevu aldm nolur nolmz diye
Gitme bekleeeBem de pazartesi falan giderim kadin doguma on görüşme yaparim adet olmadan
Kizz adet olunca gidersem uzatirlarsa falan filan obur aya kalır simdiGitme bekleeebirak ön gorusmyi falan. Adet olunca git yap delii belki hamissindr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?