Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 si kuzum adet tarıhım ama iki gün öne atar hep yani 18 i gbi olmam lazım

Balkupumm cnm senle durumumuz hemen hemen aynı
Ne yaptin ins rabbim bizleride sevindirir
Inşallah hayırlısıyla senin adet günün ne zaman ikinci mi olcak
valla canım ne yapiyim salak gibi 5 gün var gittim idrar testi yaptım çok sillik cıktı öyle sevindim sevinçten ağladım bigkit diye bir marka ilk defa kullandim sonra internetten bir arkadaş daha yazmış bu test hep öyle çıkarıyormuş çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum üstümden kamyon geçmiş gibi her yerim ağrıyor hiç bişey yapmak içimden gelmiyor N Nana Ana canım sen söylemiştin haklisin dinmedim bekleyen arkadaşlara beklemelerini tevsiye ediyorum benim gibi aceleci davranmayin

Hic üzülme yavrum demekki hayırlısı buymus önümüzdeki maclara bakıcaz tamam
Aynen üzüleceğimi düşünmüyordum ama cidden insan üzülüyormuş napalım nasip kısmet tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum hayırlısıyla aşılama artık zaman kaybı sanırım

Kizlar ben simdi k.dogumdan randevu alcam daa. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio testler icin. Bu ay nedense umudum kalmdi acikcasi.icimde guzl hisler yok sadece insllh vardr diorm. Ilk defa dr a gidicem bunun icin. Ayni gun esim icin de almaliyim dimi urolojiden

Öyle kuzucum direk tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum artık aşılamayla zaman kaybı sanırım
Canım bende kızımda öyle düşünüyordum doktorum olmaz yaşın küçük önce aşılama ile başlıyalım dedi o ay aşılama yapcaktik tek yumurta geliştiği için yapmadık ve nasip oldu RABBİME çok şükür inşallah seninde öyle olur

Bende adetimin üçüncü günü için aldım bile yanlış değilsem araştırmayı kadın doğum kısırlık bölümü ayrı var ben ordan aldim

Peki ben de bisey sorabilir miyim . Adetimin 3. Gunu randevu alsam gitsem o gun direk baslatirlar mi asilama asamalarini yoksa oncesinden bi on görüşme şart mi

Kısirlik diye bisy yazmio. Sadece kadin dogum var. Illa ki bisyler derler yaparlar herlde
bu şekilde yazıyor canım Valla tam bir bilgim yok ama bu doktora gittiğimde bazı nedenlerden dolayı muane olamamıştım normal kadın doğum dan alsam araştırma yapılır mı diye sordum yok dedi tekrar buraya baş vur dedi tekrar ondan aldım bide aşılama filan ücret alınmıyormuş bir çocuğu olanlar ücretli oluyormuş bukadar bilgim var

Canim sen silik çizgi görmedin mi yaa?eşine neden aliyorsun .hamile olabilirsin biliyorsun??? anlamadim

Hiii ben bakirkoy dr sadi konuk a baktm. Genel hastanlere bakim ordan alim o zmn. Saol cnm

Canim sen silik çizgi görmedin mi yaa?eşine neden aliyorsun .hamile olabilirsin biliyorsun??? anlamadim
Canisı adet olursam diye simdiden aliorm yoksa randevular doluyor. Bide bnm silik cizgi tarihe karisti o yuzden o umud da gitti. Biz hic muayene olmadik. Varsa bastan ciksin diye gidelm dedim

Hangisine almayi dusunuyorsun ben de bakıyorum hastane hoc bir bilgim de yok
Valla bn geldim geleli sadece acile gittim muayne olmadim hic kisirlik bolumu olan hastanelere bakicm. Acile gittgim hastane de arastrma hastanesi ordan kadin doguma randevu aldm nolur nolmz diye

Valla bn geldim geleli sadece acile gittim muayne olmadim hic kisirlik bolumu olan hastanelere bakicm. Acile gittgim hastane de arastrma hastanesi ordan kadin doguma randevu aldm nolur nolmz diye
Bem de pazartesi falan giderim kadin doguma on görüşme yaparim adet olmadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…