Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InsalllaaahhhhhhCumanin hürmetine hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim ins cümle isteyene arkadaşlar
Bu yolda beklemek cok zor aynı zamanda sabirda versin rabbim ins
Emzirmek cidden çok etkili oluyo aynı gerçek gibi bende görmüştüm 3 5 gün etkisinden cikamamistim ins bu ay güzel haber alırsın cnmBen deee
Bu kadae guzel bi ruya olamaz yaBen deee
insllh cnmEmzirmek cidden çok etkili oluyo aynı gerçek gibi bende görmüştüm 3 5 gün etkisinden cikamamistim ins bu ay güzel haber alırsın cnm
Eveeet gercgini dusunemiormBu kadae guzel bi ruya olamaz ya
Insan ruyada bile olsa uyanmak istemez ya sen bahsesince aklima geldi toparlak tombik bi kiz cocugu cok guzel bişeydi hatta ona bakarakdiyordum ki agzi burnu ne kadar guzel masallah Allahim diyordum . RuyadaEveeet gercgini dusunemiorm
Kiz ne ara olmuşuzKizlar 6k olmuşuz
Insallllllllllllaaaahhhhhhhhhhhhh@fatmaKTL L Loriklorik Kizlar ins en yakın zamanda böyle kulağınıza alırsınız minnoslari mis kokululariii
Bnmki de oylydiii beyaz tenli siyah sacliii zeytin gozluu tombalak. Ama acemiydim emzirmede bugunInsan ruyada bile olsa uyanmak istemez ya sen bahsesince aklima geldi ♥♥toparlak tombik bi kiz cocugu cok guzel bişeydi hatta ona bakarakdiyordum ki agzi burnu ne kadar guzel masallah Allahim diyordum . Ruyada
Amin amin amin tum beklyenleer. Ilk olunca daha bi hasretiz@fatmaKTL L Loriklorik Kizlar ins en yakın zamanda böyle kulağınıza alırsınız minnoslari mis kokululariii
Emzirmek yoktu bilincaltinda o yuzden ruyada afalladinBnmki de oylydiii beyaz tenli siyah sacliii zeytin gozluu tombalak. Ama acemiydim emzirmede bugun
Tillilililililiilili🎗♥6K OLLMMMUUUUUUUSSSUUUUUZZZZZ
KKIIIIIZZZZZZZLLLLAAALALAAALALAALALALALALALALRRRRRR♥🎗
Lorke lorrrkkeeee loorrkkkeeeeTillilililililiilili
Ahahahhah olabilir. Zaten memitolar ne bicim sismisti.Emzirmek yoktu bilincaltinda o yuzden ruyada afalladin
Bak yine oynayasim geldiiiLorke lorrrkkeeee loorrkkkeeee