Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mobilden girince benimde eklenmemisti googleden girin birde. Bir arkadas söyledi banadaResim ekleyemiyorum ya salak telefon, ovu testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bat günüm bugün sizce bişeyler olabilirmiş kızlar normalmi ki bu
Kolay gelsin . Yok ben de biseycOhhh afiyet olsun kız kışlık bişeyler yaptım cnm çıktı halen yapılacak tursular var gözüm kesmiyor ya yok kuzu ya şimdilik bişey sende var mı bişey
Yaomam mi 8 gun varken sabah bi dürtü ile uyandim yaptim baktim biswy yok . Ertesi gun yaptigim teste baktim silik cizgi cikmisti .sonra gun icinde bir daha yaptim ama onda bosey cikmadi . En iyisi son gune kadar beklemekSaol kuzum test yaptın mı hiç
Sağol canım ekledim şimdiMobilden girince benimde eklenmemisti googleden girin birde. Bir arkadas söyledi banada
Bu ovu testinde lh hormoni vucutta bulunan bi hormonmuş o yuzden silik gözüküyormuş. Bana da biri soylemisti . Ben de pikten iki gun sonra yaptim aymi boyle silik cikti . Koyu çıkarsa gebelik diyorlar ovu testinde .Eki Görüntüle 2298887
İşte böyle ovu
Pik zamanları normalde bat günümde şaşırdım neyse bakalım umudum yok zaten bekliyorum adetiBu ovu testinde lh hormoni vucutta bulunan bi hormonmuş o yuzden silik gözüküyormuş. Bana da biri soylemisti . Ben de pikten iki gun sonra yaptim aymi boyle silik cikti . Koyu çıkarsa gebelik diyorlar ovu testinde .
Hayirlisi hepimizin hakkinda artik uzulmek yok sonucta derdi veren dermanini da vermistirPik zamanları normalde bat günümde şaşırdım neyse bakalım umudum yok zaten bekliyorum adeti
Ammiiiinnnn Allah,razi olzunBen katılamasam da sizleri çoğu zaman takip ettim ve hepimiz için dua ettim, edilen dualara amin dedim. Ben çok şükür ağustosta bebeğime kavuştum darısı isteyen her anne adayına olsun, gönlüm sizlerden yana olacak benim gibi bu ağustosu bebeğiyle karşılayan herkese de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim içinde benimle beraber ❤
Aynen canım hayırlısıyla olsun inşallah bir an önceHayirlisi hepimizin hakkinda artik ♥uzulmek yok sonucta derdi veren dermanini da vermistir
A yok canım ben gebelik testi yapayım diyordum regle 6 gün kala erken gebelik testi. Sen ovulasyon dan bahsetmişsin hatlar karışmış:) yokmu hiç erken gebelik testi yapıp pozitif sonuç alanRegle bir gün kala normal gebelik testi yaptım oda çift silik cizgi cikti. Erken gebelik yaptım yine aynı gün iki köyü çizgi cikti
TühA yok canım ben gebelik testi yapayım diyordum regle 6 gün kala erken gebelik testi. Sen ovulasyon dan bahsetmişsin hatlar karışmış:) yokmu hiç erken gebelik testi yapıp pozitif sonuç alan
Ben de ovu testi var hatta sabah tam test yapmalik bi durumdaydim . Sonra esim dalga gecer diye yapmadimAynen canım hayırlısıyla olsun inşallah bir an önce
Kızlar deli olucam 3/5 gündür sürekli adet olck gbi his var kasıklarımda. Normalde sadece adet günü olurdu yarım saatede kanama başlardı. Ne bu kafayı yicem akıntı gelyo surekli
Bunla anlayanlar var gebeliği ama çözemedim ben bu ovuyu amaan sıkıldım valla her ay bu derttenBen de ovu testi var hatta sabah tam test yapmalik bi durumdaydim . Sonra esim dalga gecer diye yapmadim
Kac aydir bekliyorsunuzBunla anlayanlar var gebeliği ama çözemedim ben bu ovuyu amaan sıkıldım valla her ay bu dertten