• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resim ekleyemiyorum ya salak telefon, ovu testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bat günüm bugün sizce bişeyler olabilirmiş kızlar normalmi ki bu

Ohhh afiyet olsun 😊 kız kışlık bişeyler yaptım cnm çıktı halen yapılacak tursular var gözüm kesmiyor ya 😊 yok kuzu ya şimdilik bişey sende var mı bişey
Kolay gelsin . Yok ben de biseyc
Saol kuzum test yaptın mı hiç
Yaomam mi🤣🤣 8 gun varken sabah bi dürtü ile uyandim yaptim baktim biswy yok . Ertesi gun yaptigim teste baktim silik cizgi cikmisti .🤣🤣sonra gun icinde bir daha yaptim ama onda bosey cikmadi . En iyisi son gune kadar beklemek🤣

IMG_20190816_123948.jpg

İşte böyle ovu

Bu ovu testinde lh hormoni vucutta bulunan bi hormonmuş o yuzden silik gözüküyormuş. Bana da biri soylemisti . Ben de pikten iki gun sonra yaptim aymi boyle silik cikti . Koyu çıkarsa gebelik diyorlar ovu testinde .
Pik zamanları normalde bat günümde şaşırdım neyse bakalım umudum yok zaten bekliyorum adeti😞

Ben katılamasam da sizleri çoğu zaman takip ettim ve hepimiz için dua ettim, edilen dualara amin dedim. Ben çok şükür ağustosta bebeğime kavuştum darısı isteyen her anne adayına olsun, gönlüm sizlerden yana olacak :KK24: benim gibi bu ağustosu bebeğiyle karşılayan herkese de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim içinde benimle beraber ❤

Ben katılamasam da sizleri çoğu zaman takip ettim ve hepimiz için dua ettim, edilen dualara amin dedim. Ben çok şükür ağustosta bebeğime kavuştum darısı isteyen her anne adayına olsun, gönlüm sizlerden yana olacak :KK24: benim gibi bu ağustosu bebeğiyle karşılayan herkese de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim içinde benimle beraber ❤
Ammiiiinnnn Allah,razi olzun

Negatif test ama hala pembe ara ara oluyor hala akıntım sanıyorum regl dönemini hafif geçiriyorum mevsim geçişinden mi havadan mı nedir bilmiyorum

Regle bir gün kala normal gebelik testi yaptım oda çift silik cizgi cikti. Erken gebelik yaptım yine aynı gün iki köyü çizgi cikti
A yok canım ben gebelik testi yapayım diyordum regle 6 gün kala erken gebelik testi. Sen ovulasyon dan bahsetmişsin hatlar karışmış:) yokmu hiç erken gebelik testi yapıp pozitif sonuç alan 😢😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back