1sene oldu bu ay, daha yeni rahim filmi çekildim o da temiz herşey temiz ama bebek yokKac aydir bekliyorsunuz
Kuzum idrarda negatif cıkıyo hamile olsam coktaaaan pozitif olurdu benceKizzzzzzz yoksaaammm hamile misim
Ben de 1.5 senedir bekliyorum . Belki esin de sorun vardir baktirdiniz mi sperm tsti falan1sene oldu bu ay, daha yeni rahim filmi çekildim o da temiz herşey temiz ama bebek yok
Kan testi yaptir tam emin olmak icinKuzum idrarda negatif cıkıyo hamile olsam coktaaaan pozitif olurdu bence
Ha adet oldum ha olucam gibi hisswttiğim için boşuna gidip kan vermiym diyorum öte yandan 3/4 gündür aynı his off. Sen naptın kuzum belirti vs varmı hiçKan testi yaptir tam emin olmak icin
Gunun gecti mi peki sevimli pandaHa adet oldum ha olucam gibi hisswttiğim için boşuna gidip kan vermiym diyorum öte yandan 3/4 gündür aynı his off. Sen naptın kuzum belirti vs varmı hiç
Allah nasip etsin insallah ben de gormustum bi iki gun oncr benim gördüğüm kiz bebekti benimmmdiiiiAyyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiiiAllhm nolur gerck olsn yaa
4 günüm var benımde kuzumGunun gecti mi peki sevimli pandaben de hoc bir belirti yok ya adete 4 gun var
Cok guzel rüyan insallllaahhh insalllaaahhhAyyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiiiAllhm nolur gerck olsn yaa
Valla ben genelde erkk gordum hepAllah nasip etsin insallah ben de gormustum bi iki gun oncr benim gördüğüm kiz bebekti benimmmdiiii♥
Beklemeye devam desen ya ben de simdi karnimin altina bisey olsu sanki ama,cabik gecti4 günüm var benımde kuzum
Gerck olsn insllllhhCok guzel rüyan insallllaahhh insalllaaahhh♥♥ben de dun riyamda su uzun cizgi gibi olan gebelik testinden ablam zorla yaptirdi icine koydugu gibi iki cizgi cikti ... tabi ruya
Çimdiklenmiş gibi miBeklemeye devam desen ya ben de simdi karnimin altina bisey olsu sanki ama,cabik gecti
Baktırdık canım herşey yaptık sorun yok diye kafamız rahat bekleyelim dedik ama yine aklım orda işteBen de 1.5 senedir bekliyorum . Belki esin de sorun vardir baktirdiniz mi sperm tsti falan
InsallahhhhValla ben genelde erkk gordum hepsaglkli sihhatli olsn da kismet olsn insllh
Aynen sanki bi girdap oldu durduÇimdiklenmiş gibi mi2 saniyye fln
Biz de esimde sorun ameliyat oldu duzeldi degerleri 9 aydor bekliyoruzBaktırdık canım herşey yaptık sorun yok diye kafamız rahat bekleyelim dedik ama yine aklım orda işte
Ben deeeHala etkisindeyi o ruyanin ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?