Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiii Allhm nolur gerck olsn yaa

Ayyy kizlaaar bugun ruyamda cocugumu emziriodum ve sol gogsumden nasil sut fiskiriodu anlatamam sok olmustum. Elimle bastriodum ama yine de geliodu. Cok gerckciydi. Erkkti sanki bebegim. Cok guzldiii Allhm nolur gerck olsn yaa
Allah nasip etsin insallah ben de gormustum bi iki gun oncr benim gördüğüm kiz bebekti benimmmdiiii

Cok guzel rüyan insallllaahhh insalllaaahhhben de dun riyamda su uzun cizgi gibi olan gebelik testinden ablam zorla yaptirdi icine koydugu gibi iki cizgi cikti ... tabi ruya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…