- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır benim çıkmıştıMrb kizlar adete 4 gun kaldi her iki gunde bir ovu testi yapiyom sondaki adete 4 gun kala sizce gebelik varmiEki Görüntüle 2298877
Hosbulduk cnm güzeldi kuzum cok yoruldum ama 3 gün yatsam anca ayılcam sen napıyonHosgeldin nasilsin napiyorsun nasil gecti tatilin
Yaa umarımmmBenim olumlu sonuç vermişti deneyin ❤
Hoşgeldin cnmHosbulduk cnm güzeldi kuzum cok yoruldum ama 3 gün yatsam anca ayılcam sen napıyon
Yumurtlama gününden sonra 6. Gün mü? Hangi marka test kullandınızBen altıncı gün yapmıştım
Koyumu senceİnşallah vardır benim çıkmıştı
Evet yumurtlamadan altıncı gün sonra. Ama hiç hatırlamıyorum ovulasyon testi istedim aldım. İsmine hiç dikkat etmedim içinde iki tane vardı. 20 liraya almıştım diye hatirliyorumYumurtlama gününden sonra 6. Gün mü? Hangi marka test kullandınız
Hosbulduk kuzumHoşgeldin cnm
Koyumu sence
Seninde boylemiydi
Ovulasyon testi mi gebelik testi miEvet yumurtlamadan altıncı gün sonra. Ama hiç hatırlamıyorum ovulasyon testi istedim aldım. İsmine hiç dikkat etmedim içinde iki tane vardı. 20 liraya almıştım diye hatirliyorum
Ben de ayni canim sikildi3kalkyim kurabiye yaptim yok mu gelen giden belirtiHosbulduk cnm güzeldi kuzum cok yoruldum ama 3 gün yatsam anca ayılcam sen napıyon
Gecmis olsun canım amiinAynen vallaha üstüne bi de ateş basıyor sürekli yaz günü çekilmiyor ya üstünü açsan dert kapasan dert zaten burunla geniz kafamı kaldırtmıyo Allah yardımcımız olsun
Ohhh afiyet olsun kız kışlık bişeyler yaptım cnm çıktı halen yapılacak tursular var gözüm kesmiyor ya yok kuzu ya şimdilik bişey sende var mı bişeyBen de ayni canim sikildi3kalkyim kurabiye yaptim yok mu gelen giden belirti
Kolay gelsin . Yok ben de biseyciklerOhhh afiyet olsun kız kışlık bişeyler yaptım cnm çıktı halen yapılacak tursular var gözüm kesmiyor ya yok kuzu ya şimdilik bişey sende var mı bişey
Saol kuzum test yaptın mı hiçKolay gelsin . Yok ben de biseycikler
Ovulasyon testiOvulasyon testi mi gebelik testi mi
Regle bir gün kala normal gebelik testi yaptım oda çift silik cizgi cikti. Erken gebelik yaptım yine aynı gün iki köyü çizgi ciktiYumurtlama gününden sonra 6. Gün mü? Hangi marka test kullandınız