• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum yazan oldu mu bilmiyorum ama innovita kaliteli en doğru sonucu veriyor diye çok okudum yorumlarda kaset testler de bozuk çıkma olasılığı yüksek
Valla kimse yazmadı konu açtım bende herkes görsün diye😆 Hım hiç duymamıştım Bi araştırayım. Bazı yorumlarda görüyorum pozitif görünüyo ama kanda çıkmıyor sonra hayal kırıklığı..

Walla döngüm çok düzenli degildir evett çok heyecan verici inş. başka bi sorun olmamıştır, bu aya yine gecikmeli başlamaz umarım 😱
Insallah oyle nisey olmaz insallah geeeeebbeeeeesindir♥️normalde kac gun geciyor . Bence yarin yap hem icindeki kusku gider

Valla kimse yazmadı konu açtım bende herkes görsün diye😆 Hım hiç duymamıştım Bi araştırayım. Bazı yorumlarda görüyorum pozitif görünüyo ama kanda çıkmıyor sonra hayal kırıklığı..
Ben bebe time alıyordum eczaneden çok bozuk çıktı labopuikte öyle çok yanlış sonuç verdi ama erken test alacaksan o ayrı yoksa innovita al fikrimce brnde aldıktan sonra araştırdım ☺

Ben bebe time alıyordum eczaneden çok bozuk çıktı labopuikte öyle çok yanlış sonuç verdi ama erken test alacaksan o ayrı yoksa innovita al fikrimce brnde aldıktan sonra araştırdım ☺
İnnovita güvenilir mi cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back