• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 Sabahı yaparım zaten varsa çıkar ama hiç umudum yok çünkü belirtinin b si olmadı bu ay bana :)
tüp olucak oda nasıl olucak oda olmazsa ne olur kafamda deli sorular hayırlısı olsun canım
Evet canım insallah vardır bebiste haberimiz yoktur ve tüp bebegede gerek kalmaz insallaah🤲
Herkeste belirti olacak diye bir kaide yok sonucta 🤣 bak bende regl belirtileri basladı bile dün cikolata kkrizleri bugün burnumda patlayan sivilce yarından sonra regl olurum heralde🤓😕🙈😪

Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar.Allah sizlere de nasip etsin een kisa zamanda insallah.
Insallah saglikla devam eder🤲

Tek tek alinti yapamadim arkadaslar,
Derya hangi gunleri degerlendirdigimi ve belirtilerimi sormustu:
Yumurtlamadan 3gun oncesi 1 gun oncesi ve 1 gun sonrasi oldu iliski.
En bariz belirti;gogus hassasiyetimdi. Ara ara kasik batmasi ve hafif bel agrisi da yasadim😊
Canisi bu bel agrisi sende nasildi. Regl gibi miydi yoksa usutmus gibi miydi

Evet canım insallah vardır bebiste haberimiz yoktur ve tüp bebegede gerek kalmaz insallaah🤲
Herkeste belirti olacak diye bir kaide yok sonucta 🤣 bak bende regl belirtileri basladı bile dün cikolata kkrizleri bugün burnumda patlayan sivilce yarından sonra regl olurum heralde🤓😕🙈😪
Aminn amin inşallah hamileyizdir. ne diyeyim :)

15658774374061172587344.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back