• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aynen hic bir belirti olmadı akıntı hiç yok.daha oncekilerde bütün belirtiler devamlı olmuştu.bu yüzden bu sefer olmadi dedim.obur ayin yumurtlama günlerini falan isaretledim telde.Ay yine de çok umitlenmicem ben de.hayirlisi ise olsun ins.
Umitlen artk yaa 😊 mutlulugun tadini cikar. Esine soledin mi

Bende şuanda kendi kendime ümitlenmicem dedim ama içten içe ümitlenir oldum:) ne akıntı var ne gögüste kasıkta ağrı, hiçbirşey yok bu ay bende
Valla canım ben belirti yoksa olmaz dedim ama belki de olur baksana .Allahtan ümit kesilmez.Bana tek olan 1 2 gün once şiddetli bir batma aci gibi bir şey rahimde.sadece 1 kere oldu devami olmadı.Yani bu belirti sayılır mı bilemem normalde de olabilir çünkü.

Valla canım ben belirti yoksa olmaz dedim ama belki de olur baksana .Allahtan ümit kesilmez.Bana tek olan 1 2 gün once şiddetli bir batma aci gibi bir şey rahimde.sadece 1 kere oldu devami olmadı.Yani bu belirti sayılır mı bilemem normalde de olabilir çünkü.
ne güzel işte hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah

Hayır söylemedim.evde o da şu an .soyleyemiyorum.sen söyledin mı?bir de kan testi falan yaptircakmisin
Soledim ama o net cift cizgi gormeden inanmiyor inanmicK da. Kan vermicem beklicm artk. Dun testesu damlattim olan cizgi de kayboldu zaten hic gorunmuo baka baka sasi olcm nerdyse. Buyuk ihtimlle adet olucm

4002d2d189e075bfbe7728603fb9c271.jpg bunu ilk defa duydum :anneadayı::emir_bebek:

Soledim ama o net cift cizgi gormeden inanmiyor inanmicK da. Kan vermicem beklicm artk. Dun testesu damlattim olan cizgi de kayboldu zaten hic gorunmuo baka baka sasi olcm nerdyse. Buyuk ihtimlle adet olucm
canım su neden damlattin.anlamadim.Bence yarın sabah ilk idrar ile tekrar yap.Bence var bir şey ama daha cok küçük değer az çıkıyor.zaten adetimiz bile gecmedi😊eger çıkarsa da kan testi yaptir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back