• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bat 20 bazen birgün önce veya birgün sonrada geldigi oluyor canım
Gecikirse test yaparım ben o psikolojiye kendimi sokacak kadar kendime kıyamiorum suanda🤗 sizde kıymayın birdaha kendinize🤗
Ama insan ogrenmek istiyorr
Negatifi gorunce insan uzuluyor ama beklemekte cok zor zaman gecmiyooo

ben ne zaman yapayım sence benim bu ay bide olmadığını erken öğrenmem lazım tüp bebek için dr.görüşmem gerekiyor 22 bat 20 si iyidir herhalde :)
21inde yap canım oda erken gebelik testi olsun önceden bilgi verirsin doktoruna testi yapacagın tarihii🤗

Olabilir canım erken yum gec yum oluyo sonucta hersey olabilir ben ovü testi yapmiyorum takvimime göre hareket ediyorum yinede aynı belirtiler denk geliyor aynı tarihlere. Gerci bu yum sonrası günlerde bende sürekli ates basması oldu hic gitmedi diyebilirim hala yanıyorum 😂 büyük ihtimal sıcaklardan kaynaklı kesinlikle gebelik degildir sanmıyorum😂
😁 ben de ole dedim kendi kendime

Ama insan ogrenmek istiyorr
Negatifi gorunce insan uzuluyor ama beklemekte cok zor zaman gecmiyooo
Negatifi görünce üzülüp kimyasal yasadıgımı cok hissettigim icin tavsiye etmiyorum heyecanını anlıyorum canım ama varolus böyle iki günde ne yazıkki belli olmuyor Allah taktir etmis bekleyin demis bekleyecegiz😍

Hepinize cok cok tesekkur ederim kizlar.Allah sizlere de nasip etsin een kisa zamanda insallah.
Insallah saglikla devam eder🤲

Tek tek alinti yapamadim arkadaslar,
Derya hangi gunleri degerlendirdigimi ve belirtilerimi sormustu:
Yumurtlamadan 3gun oncesi 1 gun oncesi ve 1 gun sonrasi oldu iliski.
En bariz belirti;gogus hassasiyetimdi. Ara ara kasik batmasi ve hafif bel agrisi da yasadim😊

21inde yap canım oda erken gebelik testi olsun önceden bilgi verirsin doktoruna testi yapacagın tarihii🤗
21 Sabahı yaparım zaten varsa çıkar ama hiç umudum yok çünkü belirtinin b si olmadı bu ay bana :)
tüp olucak oda nasıl olucak oda olmazsa ne olur kafamda deli sorular hayırlısı olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back