- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Biz koyamadık galiba hissedemiyorum ben varmı yokmu hatta korkuyorumda gelmesin bat geri gitsin siz koyun insallahAy inşallah resmen üzerine master yapıcam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz koyamadık galiba hissedemiyorum ben varmı yokmu hatta korkuyorumda gelmesin bat geri gitsin siz koyun insallahAy inşallah resmen üzerine master yapıcam artık
Bat 20 bazen birgün önce veya birgün sonrada geldigi oluyor canımSenindemi bat 20
Sen nezaman test yapacan
ben ne zaman yapayım sence benim bu ay bide olmadığını erken öğrenmem lazım tüp bebek için dr.görüşmem gerekiyor 22 bat 20 si iyidir herhalde :)De de kız hatta sopayla kovala bu erken test yapanları
hayırlı olsun canım hangi günleri değerlendirdin bi de belirtin var mıydıAllah razi olsun.En kisa zamanda hayirlisiyla sizlere de nasip olsun insallah kizlar
Inşallah bu ay olmuştur canım dur bakalim evrene negatif yollamamak lazim ❤İnsallah yavrum ama hic sanmıyorum kesin 19unda kırmızıları görürüm ben öyle bir his var icimde
Ama insan ogrenmek istiyorrBat 20 bazen birgün önce veya birgün sonrada geldigi oluyor canım
Gecikirse test yaparım ben o psikolojiye kendimi sokacak kadar kendime kıyamiorum suanda sizde kıymayın birdaha kendinize
21inde yap canım oda erken gebelik testi olsun önceden bilgi verirsin doktoruna testi yapacagın tarihiiben ne zaman yapayım sence benim bu ay bide olmadığını erken öğrenmem lazım tüp bebek için dr.görüşmem gerekiyor 22 bat 20 si iyidir herhalde :)
ben de ole dedim kendi kendimeOlabilir canım erken yum gec yum oluyo sonucta hersey olabilir ben ovü testi yapmiyorum takvimime göre hareket ediyorum yinede aynı belirtiler denk geliyor aynı tarihlere. Gerci bu yum sonrası günlerde bende sürekli ates basması oldu hic gitmedi diyebilirim hala yanıyorum büyük ihtimal sıcaklardan kaynaklı kesinlikle gebelik degildir sanmıyorum
Pardon haklısın kuzumInşallah bu ay olmuştur canım dur bakalim evrene negatif yollamamak lazim ❤
Uzun zamandır korunuyorduk geçen aydan itibaren bıraktık ben o zaman yumurtlamamı tutturamadım bu ay cok umutlanıyorumBiz koyamadık galiba hissedemiyorum ben varmı yokmu hatta korkuyorumda gelmesin bat geri gitsin siz koyun insallah
Cok sukur tebrik ederm cnm Rabbim tamamina erdirsinKizlaarrr
Negatifi görünce üzülüp kimyasal yasadıgımı cok hissettigim icin tavsiye etmiyorum heyecanını anlıyorum canım ama varolus böyle iki günde ne yazıkki belli olmuyor Allah taktir etmis bekleyin demis bekleyecegizAma insan ogrenmek istiyorr
Negatifi gorunce insan uzuluyor ama beklemekte cok zor zaman gecmiyooo
Hadi insallah tatlım rabbim gönlünüze gönlümüze göre versin hepimize insallaaaahUzun zamandır korunuyorduk geçen aydan itibaren bıraktık ben o zaman yumurtlamamı tutturamadım bu ay cok umutlanıyorum
İnşallah inşallah Herkese nasip etsin AllahımHadi insallah tatlım rabbim gönlünüze gönlümüze göre versin hepimize insallaaaah❤
21 Sabahı yaparım zaten varsa çıkar ama hiç umudum yok çünkü belirtinin b si olmadı bu ay bana :)21inde yap canım oda erken gebelik testi olsun önceden bilgi verirsin doktoruna testi yapacagın tarihii
ama çift çizgi çıkmamış mıydı canım sendeCok tskkr ederm ama zanntmiorm ya hamile oldgumu. Genelde regl agrisi gibi yasiolr ama ben hic yasamadim
Hissetmiorm da hamis gibi
Çok mantıklı ev candırBen de evde kala kala alistm calisasim gelmio artk
Cok zor gorunen bisy vardi ama ona guvenmiorm pembe cikmayana kadrama çift çizgi çıkmamış mıydı canım sende