Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arkadaslar okuyunuzz

Takıldınmı cidden gıcıkmı sandın emin olamadıgım icin üzülmüstüm öyleyse problem yok cicegim
Samimiyetine inanarak takildm cnm. Tabiki ciddi anlmda deil asla kirmak istemem sizin gibi canlrimi. Ben sevdiklerime solerim bole laflar o yuzden dedim

kızlar adetinize kaç gün vardı? bir de belirtilerinizi yazar mısınız? Inşallah devamı gelir bebeklerinizi alirsiniz kulağınıza sağlıkla
Canisi benm 20 sinde 19 da olabilir hic belli olmaz bazn 28 bazen 29 oluo. Simdi disari cikicam donuste yazarm toplu insllh

Canisi benm 20 sinde 19 da olabilir hic belli olmaz bazn 28 bazen 29 oluo. Simdi disari cikicam donuste yazarm toplu insllh
Yani daha 5 6 gün var.Simdiden çıkıyorsa canım maşallah sonu güzel olur allah'ın izniyle .Valla çok sevindim senin adına.Bana belirtilerini ve ne zaman başladığını yazarsan sevinirim

Karar verdim bende yapmak zorunda kalacagim bir durum olmazsa bu ay Allahtan erken test yapmak istemiyorum gercekten kotu oluyorum psikolojim çok etkileniyor yani katılıyorum bu konuda sana N Nana Ana

Ya bende yarın test alırım belki.4 gün var ama, Ben hamile olmadığımi hissediyorum zaten.En azından negatif çıkınca görürüm orada tek çizgi.saf gibi umitlenip durmam en azindan.aci gerçekle yüzleşmek bana iyi geliyor maalesef

Karar verdim bende yapmak zorunda kalacagim bir durum olmazsa bu ay Allahtan erken test yapmak istemiyorum gercekten kotu oluyorum psikolojim çok etkileniyor yani katılıyorum bu konuda sana N Nana Ana
Neyin zorunda kalacagını anlamadım kuzum digerlerini anladım
Yasayan bilen biri olarak uyarmak istedim ben elimden geldigince arkadasları ama hala anlamayan arkadaslarımız var
Aralarında katılan ciceklerimi görmekte mutlu ediyor sagol balım

❤❤
Ay onu bende anlamadim galiba da hani bir hastalık olur ilaç kullanmam gerekir Allah korusun erken öğrenmek gerekir onun için dedim galiba

Nezle grip gebelik belirtisi olabilirmi?
Duyan gören bilen yasayan varmı?
9gündür (yum catlamasından sonraki günlerde) bronslarım doldu geniz akıntısı burun tıkanıklıgı yasıyorum ve hala gecmedi klima bir insanı böyle uzun süre hasta edermi?
Aydınlatırsanız sevinirim
Cayımı alıp geliyorum

❤❤
Ay onu bende anlamadim galiba da hani bir hastalık olur ilaç kullanmam gerekir Allah korusun erken öğrenmek gerekir onun için dedim galiba
Acıklayıcı yazınca daha iyi anlasılır oldu aynı mesaj suan anladım canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…