Bu kiz inanmi bana yaaSana öyle geliyo
Yok yok isirmasin. Daha rezil edersin beni
Bu kiz inanmi bana yaagel sen de yap bi test bak nasil terapi ii gelir bak
Bi kereydi oo kizzzBirde kabul ediyor Allahımmmmmm
 benm az isim vardi sanki ben bi ocaga bakayimBen bu olayı bir arastırayım
Fırsatları kacırmam yapıstırmayı severimBi kereydi oo kizzzkizllaaaar nananin diline dusmeyin sakin
Ay he yaaa. Pert etti beni.Bi kereydi oo kizzzkizllaaaar nananin diline dusmeyin sakin
Bende bir konularıma bakayım benm az isim vardi sanki ben bi ocaga bakayim
Bnm daha 4. Ay kiiz az hevesimi alayim . Senn kacnci ay buCanım cok yaptım
Cok üzüldüm
Cok kahroldum
Belki kimyasala dönecegi yoktu ama regllerimden anladım parcalarından agrılarımdan gercekten insana hic iyi gelmiyor sabret olacagı varsa zaten olur Allaha bırak
Bulaman kii bulaman kiiBende bir konularıma bakayım
Ay he yaaa. Pert etti beni.yannda olaydim kesin dayak yemistm vallhi
Bnm daha 4. Ay kiiz az hevesimi alayim . Senn kacnci ay bu
Ay insallah canim hayirlisiylaaİnsallah yarın buraya gelisin bebisli olur cicegim
Bugun gece cok kötü bir haner aldım. Eşimin iş yerinden arkadaşı memlekette iken arkalarından araba geliyo vuruyor ikisi de vefat etti. Cocuk kaldı 3 yaşında yavrum. O da tüp bebekle oldu. Hatta 2. İçin tedavi oluyordu. Ah bu dünya ah.. Nolur hayırlısını isteyin her zaman üzmeyin birbirinizi Herşey Allahtan
Yok canım daha 3. Günüm bakalım işe yarar inşallahBende biraz beyaz akıntı var ama öyle abartı bi akıntı olmadı açıkçası. Sende oldu mu?
Farklı hesapmı var yoksam seni uyanık seniBulaman kii bulaman kii
Söylerdi canım vajinal ultrasonla bakıp gösterdi yumurtan çatladıysa sıkıntı yoo benm çatlamamıştı. Amin canım hepimiz inşaAllah isteyen hepimiz diyeyimHayırlısıyla başka tedaviye gerek kalmadan gebelik oluşur canım. Bende 5 ay klomen kullandım. Bende kist olup olmadığını bilmiyorum olsaydı doktor söylerdi herhalde
He bebeğim bende sağlık ocağında vercem zaten oluyorHastane yolunu bilmiormsaglik ocagi da alir mi bilmiorm. Nana gebertir beni . Elinde sopasiyla gelir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?