Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
N Nana Ana yorumumun nesini begenmedin anlayamadim.
Bat gelmeden test yapılmasına karsıyım gec döllenme olmus olsa testtede negatifi görsek görünce olmadı diye üzülüp stres yapıyoruz gereksiz bu yüzden herkes batı beklesin diye düsünüyorum

Yanlislik mi oldu dedim ama bnmkileri de begenmemis kizmis
Cünkü sende dayanamayıp dayanamayıp erkenden test yapıyorsun negatifi görünce bilinc altını etkiliyosun bu sekilde saglam bir psikolojide olamazsın kuzum ondan kızıyorum yapma test zor beklemek biliyorum ama mecbur sakince beklememiz gerekiyor

Bat gelmeden test yapılmasına karsıyım gec döllenme olmus olsa testtede negatifi görsek görünce olmadı diye üzülüp stres yapıyoruz gereksiz bu yüzden herkes batı beklesin diye düsünüyorum

Normal yolla spontan gebelik deneyenler icin bu cok dogru çünkü yumurtlama tarihi ve catlafigi tarih degisken olabiliyor. ama arkadas ilac tedavisiyle yumurtasi gelistirildigi ve catlatma ignesi oldugunu bildigim icin bu yorumu yazdim.zaten doktorlarda catlatma ignesinden sonraki 14.günde test yapilabilir diyorlar.

Insallah insallah sen de var mi gelen giden
Termi su gibi akıntımı anlamadım
Dün belimde bir agrı ve kasıgımda bir agrı oldu askım suanda gelen giden birsey yok ne yazıkki ben korkuyorum bat gününden mümkünse gelmesin geri gidelim yum günlerimize yaaaa

Ben de oyleyim ua korku mu heyecan mi belemedim ocimde bi hos var . Bende de iki gundur beyaz kremsi bi akıntı goruyorum .

Ben psikolojik saglıktan bahsediyorum doktorların söylemesine kalırsa bazı gebelerde cok erkende belli olabiliyor
Özellikle tedavi yolu ile gebelik düsünenlerin batlarını beklemesi daha saglıklı degilmi?
Yoksa benmi yanlıs düsünüyorum?

Örn bir arkadasımız var asılama ignesi yaptırdı birkac gün sonra kanda betahcgsi 14küsür cıktı dehset mutlu olduk ama simdi yaptıgı idrar testlerde pozitif cıkmıyor mecbur batı bekliyor anlatabiliyormuyum?

Ben cok takmiom kiz hemn unutuyorm. Bilinc altimi pek bilemicem ama genel yapim bu takmiorm pek. Mesela halâ umudum var bembeyazi gorsem bile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…