- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kimimizinki alir kiBnm koca beni eve almaz ole olsa kız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimimizinki alir kiBnm koca beni eve almaz ole olsa kız![]()
Hadi hayirlisi olsuuuuunnnn insallah yesertir rabbim gobusunde minic bedenitabiii teknoloji o kadar gelişti
bize yasak tatlım
iğnem 2 saat önce yapıldı cumartesiye kadar yok yuppiiii
![]()
YUrdumun kadını işte yaaaaaBen size çay yaparım evden de kovamazlar ya![]()
Cümleten inşallahHadi hayirlisi olsuuuuunnnn insallah yesertir rabbim gobusunde minic bedeni![]()
BENimde bat 19 kuzum nete yazcamı bilemedimTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
Hadi herkes kocasının yanına bakiyimben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı
![]()
BU ve belli olcak Hepimizin sonra kocalarımız başlar AĞLAMA YAAAAR AĞLAMAAAA MAVİ YAZMA BAĞLAMAAAASu an kulaklik kulagimda CAREEE GELLLMEEEEEZZZ AGLAMAKTAAANNN FON MUZIGI ILE TOPIGI TAKIPTEYIM![]()
Bi gece kuşu benim zaten hadi git bakalımAy kizzllaarr ben kacarim simdiliksabah uyanamiyorum yoksa koca ayiyi ise yollayamiyorum
![]()
Vee bir ses yukselir salondanBU ve belli olcak Hepimizin sonra kocalarımız başlar AĞLAMA YAAAAR AĞLAMAAAA MAVİ YAZMA BAĞLAMAAAA![]()
Profille uyumlu derken canım anlamadım ne demek istediğini?Profille uyumlu vayleleee![]()
BEnimde 2 yılım doldu gerdek gecesinden başladık çalışmayaKasımda 3 yıl olacak cnm sen
Ay bende ben deeBEnimde 2 yılım doldu gerdek gecesinden başladık çalışmaya![]()
Vee bir ses yukselir salondanAYRI IKLIMSIN NE CARREEE BEN SANA VURGUN BICAREEEE SARARDIM SOLDUUMMM HASRETINNNLLLLEEEEEEEE
![]()
Gitmiyorum ullaaanno zamaaaan sırada ki parça benden sana gelsin
DANDİNİ DANDİNİ DASTANA DANALAR GİTMİŞ BOSTANAAA... eeeeee eeeee eeeeee
![]()
Ay bende ben dee1 bucuk yil olucak
BENimde gidesim yokGitmiyorum ullaaann![]()
Ben kendimi eskimis olarak goruyorum 1 yil doluncadaha yeniyiz biz ya yeni gelinleriz ecele yoook ecele yok
![]()