- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kimimizinki alir kiBnm koca beni eve almaz ole olsa kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimimizinki alir kiBnm koca beni eve almaz ole olsa kız
Hadi hayirlisi olsuuuuunnnn insallah yesertir rabbim gobusunde minic bedenitabiii teknoloji o kadar gelişti bize yasak tatlım iğnem 2 saat önce yapıldı cumartesiye kadar yok yuppiiii
YUrdumun kadını işte yaaaaaBen size çay yaparım evden de kovamazlar ya
Cümleten inşallahHadi hayirlisi olsuuuuunnnn insallah yesertir rabbim gobusunde minic bedeni
BENimde bat 19 kuzum nete yazcamı bilemedimTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
Hadi herkes kocasının yanına bakiyim ben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı
BU ve belli olcak Hepimizin sonra kocalarımız başlar AĞLAMA YAAAAR AĞLAMAAAA MAVİ YAZMA BAĞLAMAAAASu an kulaklik kulagimda CAREEE GELLLMEEEEEZZZ AGLAMAKTAAANNN FON MUZIGI ILE TOPIGI TAKIPTEYIM
Bi gece kuşu benim zaten hadi git bakalımAy kizzllaarr ben kacarim simdilik sabah uyanamiyorum yoksa koca ayiyi ise yollayamiyorum
Vee bir ses yukselir salondan AYRI IKLIMSIN NE CARREEE BEN SANA VURGUN BICAREEEE SARARDIM SOLDUUMMM HASRETINNNLLLLEEEEEEEEBU ve belli olcak Hepimizin sonra kocalarımız başlar AĞLAMA YAAAAR AĞLAMAAAA MAVİ YAZMA BAĞLAMAAAA
Profille uyumlu derken canım anlamadım ne demek istediğini?Profille uyumlu vayleleee
BEnimde 2 yılım doldu gerdek gecesinden başladık çalışmayaKasımda 3 yıl olacak cnm sen
Ay bende ben dee1 bucuk yil olucakBEnimde 2 yılım doldu gerdek gecesinden başladık çalışmaya
o zamaaaan sırada ki parça benden sana gelsin DANDİNİ DANDİNİ DASTANA DANALAR GİTMİŞ BOSTANAAA... eeeeee eeeee eeeeeeVee bir ses yukselir salondan AYRI IKLIMSIN NE CARREEE BEN SANA VURGUN BICAREEEE SARARDIM SOLDUUMMM HASRETINNNLLLLEEEEEEEE
Gitmiyorum ullaaanno zamaaaan sırada ki parça benden sana gelsin DANDİNİ DANDİNİ DASTANA DANALAR GİTMİŞ BOSTANAAA... eeeeee eeeee eeeeee
daha yeniyiz biz ya yeni gelinleriz ecele yoook ecele yokAy bende ben dee1 bucuk yil olucak
BENimde gidesim yok saat daha erken napcan otur gitsinGitmiyorum ullaaann
Ben kendimi eskimis olarak goruyorum 1 yil dolunca ilk haftadan beri gebelik yok mu cumlesini duyuyorumsanki 1 haftada oldu bitti anladik bebegin oldugunudaha yeniyiz biz ya yeni gelinleriz ecele yoook ecele yok