- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Kendimi dusunemiyorum bizim buralar yokus genelde hep bi yuvarlandim mi otoyolaYuvarlana yuvarlana giderim artık yollarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimi dusunemiyorum bizim buralar yokus genelde hep bi yuvarlandim mi otoyolaYuvarlana yuvarlana giderim artık yollarda
Dilime dolandı valla Bi tane olsun benim olsun saglıklı hayırlı evlat olsun aminnnSen o sarkıyı solemeye devam et evrene mesajlar gidiyor
Veeeer veeeer veeer veeeeeer ver Allahım
Allahım ya koptum valla gözümde canlandı resmen,Kendimi dusunemiyorum bizim buralar yokus genelde hep bi yuvarlandim mi otoyola
Şehir olarak fiyatlar değişiyor sanırım tatlım benimde özel ama klomenle tedavi uyguladı doktorum ondan uygun oldu sanırım başka yöntem olsaydı o fiyatları bulabilirdi ya doktor iyi olsun güzel yönlendirsinde bu konuda paranın hiç önemi yokCanım olsun da Allah nasip etsin de 3 5 önemli değil yeter ki ilkinde bebiş tutsun bende burda araştırdım bi doktor buldum iyi dediler 2 bin falandı
Dokunsan yuvarlanicamAllahım ya koptum valla gözümde canlandı resmen,
Sonucuda güzel olsun ama 2100 verdim geçen ay olmadı malesefff Rabbim sizi güldürsün inşallahŞehir olarak fiyatlar değişiyor sanırım tatlım benimde özel ama klomenle tedavi uyguladı doktorum ondan uygun oldu sanırım başka yöntem olsaydı o fiyatları bulabilirdi ya doktor iyi olsun güzel yönlendirsinde bu konuda paranın hiç önemi yok
My phone kafayı yedi sanırım degistirmeye kalkmasam hayrımıza olacakKız nana değişmemiş bu
Kız o halde rüzgar bile devirirDokunsan yuvarlanicam
Saglik olsun ya o kadar para harciyoruz çar cur ediyoruz . Bebek yolunda her kurusuna degerSonucuda güzel olsun ama 2100 verdim geçen ay olmadı malesefff Rabbim sizi güldürsün inşallah
bu topik çok enerji dolu oldu hepimiz toplanıp bi kahve yada çay partisi mi yapsakTopigini yedigim❤
Oylede kuzum ekstra daha umut ediyorsun maddi manevi zor oluyor az birikim yapıp tüpe gececez kısmetseSaglik olsun ya o kadar para harciyoruz çar cur ediyoruz . Bebek yolunda her kurusuna deger
Aaa ayip ettin olmadi simdiinstagramda cok karsima cikiyor . Sarisin bi kiz diyor ejderhasi var diyen kizBahsettigin parca listemde yok
Cafeden kovarlar bizibu topik çok enerji dolu oldu hepimiz toplanıp bi kahve yada çay partisi mi yapsak
Tabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zatenbu topik çok enerji dolu oldu hepimiz toplanıp bi kahve yada çay partisi mi yapsak
Hophop umudunu tuketme daha bekliyürükkOylede kuzum ekstra daha umut ediyorsun maddi manevi zor oluyor az birikim yapıp tüpe gececez kısmetse
Aaa ayip ettin olmadi simdiinstagramda cok karsima cikiyor . Sarisin bi kiz diyor ejderhasi var diyen kiz
El ele tutuşup SEEEE LLEEE NNAAAA diyelimCafeden kovarlar bizi
Koca ayi uyuyorTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
Hadi herkes kocasının yanına bakiyim ben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı