Bnm yumurtlamama var daha işim düşünce gidiyorum kocaya sana rast gele kuzumTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
Hadi herkes kocasının yanına bakiyim ben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm yumurtlamama var daha işim düşünce gidiyorum kocaya sana rast gele kuzumTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
Hadi herkes kocasının yanına bakiyim ben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı
Kuzu 3 yıl dolacak kasımda kendi kendine olmaz gibi geliyor artıkHophop umudunu tuketme daha bekliyürükk
El ele tutuşup SEEEE LLEEE NNAAAA diyelim
bence GE BE YİZ diyelimEl ele tutuşup SEEEE LLEEE NNAAAA diyelim
Insallah olur artik moral bozmak yokkk yaa mizikcilik yapmaiyiyiz hersey cok guzel olucak uzulme . Nasilsa vaktinden once kar yagmaz. Nasilsa vaktinden once gul acmaz. Nasilsa vaktinden once günes dogmaz bizimkiler de o mesele vaktimiz varmis demekki daha elbette olucak olucak oluuucaaakkk Allah büyükKuzu 3 yıl dolacak kasımda kendi kendine olmaz gibi geliyor artık
Kuzu 3 yıl dolacak kasımda kendi kendine olmaz gibi geliyor artık
Hay agzın bal yesin i şallah cnm ya inşallahInsallah olur artik moral bozmak yokkk yaa mizikcilik yapmaiyiyiz hersey cok guzel olucak uzulme . Nasilsa vaktinden once kar yagmaz. Nasilsa vaktinden once gul acmaz. Nasilsa vaktinden once günes dogmaz bizimkiler de o mesele vaktimiz varmis demekki daha elbette olucak olucak oluuucaaakkk Allah büyük
Bi bakiyon o an hepimizin karni burnunda aaaaaaa allahim sen affet gece gece saçmaladımbence GE BE YİZ diyelim
Hadi yaa olsun kuzum hiç bozma moralini günler ayları kovalıyor elbet bir gün oda gelecek inşAllahSonucuda güzel olsun ama 2100 verdim geçen ay olmadı malesefff Rabbim sizi güldürsün inşallah
Kesilmez tabi kuzum da ne bilim ya olacak olacak inşallah o bebekbu göbüşe girecekAllahtan umut kesilmez biz oyle veya boyle gebe kalacagımıza ınanıyomuyuz?
Evet evet evet❤❤❤❤❤
Sanırım öyle olur neyse olsun bizde bu topikte takılırızCafeden kovarlar bizi
Canım benide yaz bat 12 ağustosGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
Bnm koca beni eve almaz ole olsa kızBi bakiyon o an hepimizin karni burnunda aaaaaaa allahim sen affet gece gece saçmaladım
İste benim topigimin parcasıİnsallah canımmmmKesilmez tabi kuzum da ne bilim ya olacak olacak inşallah o bebekbu göbüşe girecek
Canım benide yaz bat 12 ağustos
İnşâllah cnm Bi gelsin popişini ısırcam onun beni bu kadar bekletti diyeHadi yaa olsun kuzum hiç bozma moralini günler ayları kovalıyor elbet bir gün oda gelecek inşAllah
Ben size çay yaparım evden de kovamazlar yaSanırım öyle olur neyse olsun bizde bu topikte takılırız
tabiii teknoloji o kadar gelişti bize yasak tatlım iğnem 2 saat önce yapıldı cumartesiye kadar yok yuppiiiiTabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten
oyyy kuzular yaaa sen kaç yıllık evlisin canımİnşâllah cnm Bi gelsin popişini ısırcam onun beni bu kadar bekletti diye
Kasımda 3 yıl olacak cnm senoyyy kuzular yaaa sen kaç yıllık evlisin canım