• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu 3 yıl dolacak kasımda kendi kendine olmaz gibi geliyor artık 😪
Insallah olur artik 😍😍moral bozmak yokkk yaa mizikcilik yapma😃😃😃iyiyiz hersey cok guzel olucak uzulme . Nasilsa vaktinden once kar yagmaz. Nasilsa vaktinden once gul acmaz. Nasilsa vaktinden once günes dogmaz bizimkiler de o mesele vaktimiz varmis demekki daha elbette olucak olucak oluuucaaakkk Allah büyük 😍😍😍😍😍

Insallah olur artik 😍😍moral bozmak yokkk yaa mizikcilik yapma😃😃😃iyiyiz hersey cok guzel olucak uzulme . Nasilsa vaktinden once kar yagmaz. Nasilsa vaktinden once gul acmaz. Nasilsa vaktinden once günes dogmaz bizimkiler de o mesele vaktimiz varmis demekki daha elbette olucak olucak oluuucaaakkk Allah büyük 😍😍😍😍😍
Hay agzın bal yesin i şallah cnm ya inşallah

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
Canım benide yaz bat 12 ağustos 😊

Tabi cay partisi yapalım bebeklerde evrene mesaj vermekle oluyodu zaten 🤦‍♀️
Hadi herkes kocasının yanına bakiyim😂 ben baglantıyı kurdum gerisi sizin benim is pisirmeme kaldı😂😂🙈🤲
😂😂😂 tabiii teknoloji o kadar gelişti 😂😂 bize yasak tatlım :KK76::KK76: iğnem 2 saat önce yapıldı cumartesiye kadar yok yuppiiii😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back