Rabbim tatlılıkla unuttursun inşaAllah bu olayıBebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tatlılıkla unuttursun inşaAllah bu olayıBebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
Bebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
Rabbim tatlılıkla unuttursun inşaAllah bu olayı
Hay Allah herşerde bi hayır vardır canım üzülmüş olman normal kimbilir ne uzun süredir bekledin amma belki de kısmet böyleydi çook geçmiş olsun
Ah canımm bee cok üzüldümBebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
Ah canımm bee cok üzüldüm
Hayırlısı bu degilmis demekki insallah saglıklı evladını tez zamanda kucagına alırsın kuzum
Yinede bir muayene olsaydın keske belki üstüne görmede yasamıs olabilirsin sonucta adet gibi yasayanlarda var
Anladım canım tekrar cok gecmis olsunMuayene etti doktor kan'da beta hcg negatif çıktı, kimyasal gebelik kesin canım. Hayırlısı Amin .
Yerlesmede olabilir 4gun sonra idrar testi yapıp kesinlestirmeni tavsiye ederim canımBende regl oldum hemde 4 gün erken . Hiç beklemiyordum bu ayda suya düştü.
Nen var kuzumMerhaba hanımlar cok yorgunum bugun
Ahh canım bende öyle düşünmüştüm sabah lekeydi bugün baya kanamam başladı . İşimiz eylule kaldı Hayırlısı ni versin RabbimYerlesmede olabilir 4gun sonra idrar testi yapıp kesinlestirmeni tavsiye ederim canım
Canım adet gibi üstüne görmede yasayanlar var sen yinede es gecme bu dedigimiAhh canım bende öyle düşünmüştüm sabah lekeydi bugün baya kanamam başladı . İşimiz eylule kaldı Hayırlısı ni versin Rabbim
Canım nasıl adet gibi normalde benim adet 5 6 gün sürer geçen ay ilk kez 3 gün sürdü sence buu üstüne görme olabilir miydi ? Test yapimmi sence yoksa boşa mı gider . Ben o ay üstüne görmemi di ye baya araştırdım ama üstüne görmede adet gibi kan gelmezmiş boşuna test yapma dedilerCanım adet gibi üstüne görmede yasayanlar var sen yinede es gecme bu dedigimi
Belirtilerin varsa aklında kalacagına yapmanı tavsiye ederim canımCanım nasıl adet gibi normalde benim adet 5 6 gün sürer geçen ay ilk kez 3 gün sürdü sence buu üstüne görme olabilir miydi ? Test yapimmi sence yoksa boşa mı gider . Ben o ay üstüne görmemi di ye baya araştırdım ama üstüne görmede adet gibi kan gelmezmiş boşuna test yapma dediler
bu gece uyusaydım sabaha yapardım ama uyumadım en iyisi yapmamak sabaha az kaldı hormon bırıkmez sonra da tatile gidecez orda hıc yapamam en iyisi bekleyeyim.. Ya belirti üşütmüş gibiyim hamilelik belirtisiyle karıstırıyorymdur yine kesinBelirtilerin varsa aklında kalacagına yapmanı tavsiye ederim canım
Kısa sürmesi biraz strese baglıda olabiliyor ama yani kimseyi heveslendirmek istemem üzmekte istemem kontrol etmekte yarar var diye düsünüyorum sadece
Üsütme deme yarama tuz bastın yumurtlama tarihimden beri genizlerimle basım belada canım hamilelige yormamak benim elimde degil suan adet günümü iple cekiyorum cunku en fazla iki gün süren soguk algınlıgım 7gündür gecmedi birde yazın tam ortası hayırlısı neyse o olsun tabi sen yinede ihmal etme derim benbu gece uyusaydım sabaha yapardım ama uyumadım en iyisi yapmamak sabaha az kaldı hormon bırıkmez sonra da tatile gidecez orda hıc yapamam en iyisi bekleyeyim.. Ya belirti üşütmüş gibiyim hamilelik belirtisiyle karıstırıyorymdur yine kesin
Sagol canım benim sanada gecmis olsun bende klima kurbanı oldugumu dusunuyorum biryandan yinede fazla geliyor 7gün.Hadi ya çok geçmiş olsun canım ne olacak bu ihmalkar halimiz dikkatsizligimuz bende evde tarzan gibi dolaşa dolasa usuttum son 9 günüm beklerim az daha ya