• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..

Hay Allah herşerde bi hayır vardır canım üzülmüş olman normal kimbilir ne uzun süredir bekledin amma belki de kısmet böyleydi 😢 çook geçmiş olsun

Hay Allah herşerde bi hayır vardır canım üzülmüş olman normal kimbilir ne uzun süredir bekledin amma belki de kısmet böyleydi 😢 çook geçmiş olsun

Nasip değilmiş, sağlıklı değildi ki tutunamadı el'den birşey gelmiyor malesef. Çok teşekkür ederim.

Bebeğim tutunamadı bana bugün adetle beraber gitti çok üzgünüm kızlar kimyasalmış..
Ah canımm bee cok üzüldüm 😞
Hayırlısı bu degilmis demekki insallah saglıklı evladını tez zamanda kucagına alırsın kuzum🤲
Yinede bir muayene olsaydın keske belki üstüne görmede yasamıs olabilirsin sonucta adet gibi yasayanlarda var😟

Ah canımm bee cok üzüldüm 😞
Hayırlısı bu degilmis demekki insallah saglıklı evladını tez zamanda kucagına alırsın kuzum🤲
Yinede bir muayene olsaydın keske belki üstüne görmede yasamıs olabilirsin sonucta adet gibi yasayanlarda var😟

Muayene etti doktor kan'da beta hcg negatif çıktı, kimyasal gebelik kesin canım. Hayırlısı Amin 🤲.

Canım adet gibi üstüne görmede yasayanlar var sen yinede es gecme bu dedigimi🙄
Canım nasıl adet gibi 😕 normalde benim adet 5 6 gün sürer geçen ay ilk kez 3 gün sürdü sence buu üstüne görme olabilir miydi ? Test yapimmi sence yoksa boşa mı gider . Ben o ay üstüne görmemi di ye baya araştırdım ama üstüne görmede adet gibi kan gelmezmiş boşuna test yapma dediler

Canım nasıl adet gibi 😕 normalde benim adet 5 6 gün sürer geçen ay ilk kez 3 gün sürdü sence buu üstüne görme olabilir miydi ? Test yapimmi sence yoksa boşa mı gider . Ben o ay üstüne görmemi di ye baya araştırdım ama üstüne görmede adet gibi kan gelmezmiş boşuna test yapma dediler
Belirtilerin varsa aklında kalacagına yapmanı tavsiye ederim canım
Kısa sürmesi biraz strese baglıda olabiliyor ama yani kimseyi heveslendirmek istemem üzmekte istemem kontrol etmekte yarar var diye düsünüyorum sadece😇

Belirtilerin varsa aklında kalacagına yapmanı tavsiye ederim canım
Kısa sürmesi biraz strese baglıda olabiliyor ama yani kimseyi heveslendirmek istemem üzmekte istemem kontrol etmekte yarar var diye düsünüyorum sadece😇
bu gece uyusaydım sabaha yapardım ama uyumadım en iyisi yapmamak 😂 sabaha az kaldı hormon bırıkmez sonra da tatile gidecez orda hıc yapamam en iyisi bekleyeyim.. Ya belirti üşütmüş gibiyim hamilelik belirtisiyle karıstırıyorymdur yine kesin 😕

bu gece uyusaydım sabaha yapardım ama uyumadım en iyisi yapmamak 😂 sabaha az kaldı hormon bırıkmez sonra da tatile gidecez orda hıc yapamam en iyisi bekleyeyim.. Ya belirti üşütmüş gibiyim hamilelik belirtisiyle karıstırıyorymdur yine kesin 😕
Üsütme deme yarama tuz bastın yumurtlama tarihimden beri genizlerimle basım belada canım hamilelige yormamak benim elimde degil suan adet günümü iple cekiyorum cunku en fazla iki gün süren soguk algınlıgım 7gündür gecmedi birde yazın tam ortası 😟 hayırlısı neyse o olsun tabi sen yinede ihmal etme derim ben

Hadi ya çok geçmiş olsun canım ne olacak bu ihmalkar halimiz dikkatsizligimuz bende evde tarzan gibi dolaşa dolasa usuttum 😑 son 9 günüm beklerim az daha ya 😟

Hadi ya çok geçmiş olsun canım ne olacak bu ihmalkar halimiz dikkatsizligimuz bende evde tarzan gibi dolaşa dolasa usuttum 😑 son 9 günüm beklerim az daha ya 😟
Sagol canım benim sanada gecmis olsun bende klima kurbanı oldugumu dusunuyorum biryandan yinede fazla geliyor 7gün.
Benim batta 20sinde hicte sasmaz bekleyelim bakalım🙈

Benim de 21 aynı zamanda yapcz desene.. Benim bu ara bir şaşar oldu stresten gecikiyor bazen geçen ay kısa sürdü offff off

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back