• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarin bayrammis bende nedense hic te bayram havasi yok 🤗🤔sizde de oluyor mu
tam tersine bende bu bayram icimde çocuk gibi bir bayram sevinci var aynı çocukluğumdaki gibi kızımın giyeceklerini baş ucuna koydum sabah giydiriyim diye çocukken bayramlar ne kadar güzeldi o heycan o sevinç bambaşkaydı şimdiki cocuklarda hiç yok gerçi küçük kasaba köy gibi herkesin birbirini tanıdığı kardeş gibi oldukları yerlerde tabi eskiden çok daha güzeldi

Yarin bayrammis bende nedense hic te bayram havasi yok 🤗🤔sizde de oluyor mu
tam tersine bende bu bayram icimde çocuk gibi bir bayram sevinci var aynı çocukluğumdaki gibi kızımın giyeceklerini baş ucuna koydum sabah giydiriyim diye çocukken bayramlar ne kadar güzeldi o heycan o sevinç bambaşkaydı şimdiki cocuklarda hiç yok gerçi küçük kasaba köy gibi herkesin birbirini tanıdığı kardeş gibi oldukları yerlerde tabi eskiden çok daha güzeldi

Ii bayramlaaaar 🤗 ben evlndikten sonra ailemden 2.ayri bayramimi geciriorm o yuzden bizde bayram yok malaesef 😑 esim de calisio yine 😔 hr zmn ki bi gun gibi yani.
Aile gezmesine gidecek olanlara simdiden Allh yardm etsjn sorulra hazrlikli ollun 😁 yapistirin guzl cewplri.siz cocuk istemiyor gibi konusun alsinlr cewaplrini

Edifar Edifar nerdesn sesin cikmio. Sen adet olmus muydun
Oldum canım 😊 tam vaktinde hemi de ahahha. Zatem test yapmıstım çıkmamıstı... Bu arada benim ikinci cocuk mevzusu ertelendi kızlar 😊 artık ne zamana denk gelir Allah bilir 😊 Simdi annemler deyiz... Bu arada iyi bayramlar 🤩💐
Sonra okullar açılıyor malum benim izin ile birleştirmem için bi zamandı bu ay artık bir daha ki izin günlerine 😁

Oldum canım 😊 tam vaktinde hemi de ahahha. Zatem test yapmıstım çıkmamıstı... Bu arada benim ikinci cocuk mevzusu ertelendi kızlar 😊 artık ne zamana denk gelir Allah bilir 😊 Simdi annemler deyiz... Bu arada iyi bayramlar 🤩💐
Sonra okullar açılıyor malum benim izin ile birleştirmem için bi zamandı bu ay artık bir daha ki izin günlerine 😁
Hayrlisi olsn o zmn cnm 🤗 kismeti olnca gelio nasilsa belki supriz olur 😊

Hayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.

Hayırlı bayramlar kizlar. 15 Ağu bat . Dün aksam hafif lekelenmem olduu yerleşme midir bilemedim. 2 gun önce test yapmıştım negatifti. 2 3 damla kadar geldi açık kırmızı. Bugün devamı yok hiç regl olacak gibi değilim İnşallah hepimiz bu ay çifte bayram sevinci yaşarız.
Insllh cnm. Insllh senn de yerlesmedir

Herkesin bayramı kutlu olsun, güzel bi bayram sabahı inş. iyi haberler gelsin hayırlısıyla ❤️

İnşallah bebiş yerleşiyodur rabbim hayırlısını nasip etsin ☺️

Hayırlı bayramlar ciceklerim🥰
Dün gece cok tuhaf birsey yasadım ilk kez.
bata 9gün var uzanırken öksürdüm ve rahmimin kasıldıgını hissettim burdan arastırma yaptım cogu gebede ilk haftalarda oluyomus ve istemsiz heyecanlandım insallah vardır bebek ve tutunmustur dua edin bayram hürmetine neolur🤲🤲

İnsallah yerlesmedir tatlım ve insallah bayram sonrasında tekrar bayram sevinci yasarız allahın izniyle🤲🤲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back