- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
CanımmmmmmSeninde arifen kutlu olsun. Bende öpüyorum iyi bayramlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımmmmmmSeninde arifen kutlu olsun. Bende öpüyorum iyi bayramlar
Balkupum bel.ağrın oldum u bende 9gundur var adetim yaklaştı adet belirtim yok fakat belim de ağrı varallah razı olsun
Canım valla öyle görünen bir sorun yoktu
Canım şimdi diyorsan benimde belim ağrıyor ama hamilelikte diyorsan gerçekten hatirlamiyorumBalkupum bel.ağrın oldum u bende 9gundur var adetim yaklaştı adet belirtim yok fakat belim de ağrı var
canım hiç bişey sebepsiz değildir illaki vardır bir sebebi ama görünürde yoktu eşimde damar tıkanıklığı vardı ameliyat oldu ama ondan 2.5 sene sonra hamile kaldım onun bir etkisi varmıydı yokmuydu bilmiyorum doktor o zaman etkileyebilir demişti gerçi herşey nasip kısmet RABBİM o diyince oluverirSebepsiz mi
Benim de esimde vardi . O da ameliyat oldu 9 ay oncecanım hiç bişey sebepsiz değildir illaki vardır bir sebebi ama görünürde yoktu eşimde damar tıkanıklığı vardı ameliyat oldu ama ondan 2.5 sene sonra hamile kaldım onun bir etkisi varmıydı yokmuydu bilmiyorum doktor o zaman etkileyebilir demişti
Inşallah hayırlısıyla sizin biran önce olur bizim kadar beklemesinizBenim de esimde vardi . O da ameliyat oldu 9 ay once
InsallahInşallah hayırlısıyla sizin biran önce olur bizim kadar beklemesiniz
Kısmet diyip beklemeye devam adet yaklaştıkça heyecan artıyorCanım şimdi diyorsan benimde belim ağrıyor ama hamilelikte diyorsan gerçekten hatirlamiyorum
Hoşbulduk tatlım nasipse bu ayin 24 ü. Günler geçmiyor valla acayip bel ağrım var normal mi bilmiyorumHosgeldin
Adet tarihini beklemen gerekiyor canım. Bat ne?
Baaaaallliiiimmm seninde KURBAN BAYRAMIN KUTLU OLSUN SEVDIKLERINLE NICE NICE NIIICEEEEE BAYRAMLAR GORURSUNUZ INSALLAHKizlaar yarın girme fırsatım olmayabilir.. Hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun.. Kurbanlarinizi allah kabul etsinn ve insallah bekleyenler yarin güzel haberler alırlar
Telegondan belli olmuyor pek ama ilk fotoda sanki beyaz bir belirginlik var gibi geldiKızlar selam bu testte ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben iyiden iyiye hayal mi görmeye başladım 4 gün önce de yapmıştım silik çizgi var gibiydi bugün tekrarladım yine aynı çıktı. Ama akşam karanlığı olduğu için fotoğraf istediğim gibi olmadı bi bakın size zahmet
Ilk fotoda bisyler gorunuo. Insllh kuruma cizgisi deildir.Kızlar selam bu testte ikinci çizgiyi gören var mı yoksa ben iyiden iyiye hayal mi görmeye başladım 4 gün önce de yapmıştım silik çizgi var gibiydi bugün tekrarladım yine aynı çıktı. Ama akşam karanlığı olduğu için fotoğraf istediğim gibi olmadı bi bakın size zahmet
10 dk sonra çekmiştim fotoğrafı :)Ilk fotoda bisyler gorunuo. Insllh kuruma cizgisi deildir.
Seni uzmek istemem ama bende de oldu gecen ay. regl olmazsan 2 gun sonra tekrrla bi daha cikrsa hamilesindr buyuk ihtiml10 dk sonra çekmiştim fotoğrafı :)