Olsaydı cıkardı herhalde yavrum stresten oturu gecikmiste olabilir tabi bazı gebeliklerde idrar testinde cıkmadıgıda oluyormus biraz daha bekle bakalım insallah hayırlara cıkarTest negatif cıktı kızlar bakalim yarını bekliycem artık
Sen yum gununu nasil takip etmistinAynen canım varsa geç döllenme falan mi oldu ki bilmiyorum varsa da niye çıkmıyor
Ben malesefHic sanmıyorum canım ben olumlu goruyorum senin sonucunu keske bugun yaptırsaydın ya carsambaya kadar kim bekleyecek
İste o takvimmmm nasıl oluyorrrr nasılllllllBiz gebeyiz gebeyiz deyip totem yapioz millet hamilelik takvimi eklio kendine totem olarak
Inşallah canım kan da verdim pazartesi negatif bekleyelim görelim bakalimOlsaydı cıkardı herhalde yavrum stresten oturu gecikmiste olabilir tabi bazı gebeliklerde idrar testinde cıkmadıgıda oluyormus biraz daha bekle bakalım insallah hayırlara cıkar
Adet gününü bekliceksin yavrum sen yumurta catlaması ayrı adetin ayrrı sonuctaBen malesefya kuzum ben şimdi Perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldumya perşembeden 14 gün mü saymam gerek adet tarihim 14 gün sonra mı oluyor yoksa yine günümde mi olcam
Haaaaİste o takvimmmm nasıl oluyorrrr nasılllllll
Artik besik alip yatagimin yanina koycam baska turlu gelmiyorHe kız başka işle uğraşsakta yok illa beynimizde bebek
İnsallah gec dollenme olmusturda totemimizdeki bebisli anneler cogalırInşallah canım kan da verdim pazartesi negatif bekleyelim görelim bakalim
Sanırım öyle bide beni sosyete görüyor kv. Manyak kadın ya Allah akıl versin amaan boşver konumuza dönelimSen huyyuna gidiyon diye
Canım ovulasyon yapmadım 6,7,9,11,12,16. Günler ilişki oldu ama 15. Gün ağrım oldu yumurtluyormuyum dedim ovu testi aldım yaptım koyu çıkmıştıSen yum gununu nasil takip etmistin
Nerden bulucam bi hamis simdi ben var hic anlamamakkkHaaaaAllh seniii. Ben de yanls anlamisim paaardoon cinim
Bi hamisin yorumuna bak hemen altinda yazio kendine hamislik takvimi yap diye ordan yonlndrio seni
Çok mantıklı psikolojimiz bozuldu iyice haaaaArtik besik alip yatagimin yanina koycam baska turlu gelmiyorbu da bi totem
Amin canım inşallah çok aminİnsallah gec dollenme olmusturda totemimizdeki bebisli anneler cogalır❤
Bak annem herseyin hazir bi sen eksiksin gel artikinÇok mantıklı psikolojimiz bozuldu iyice haaaa
Kiz Allh seni top etmeye emiNerden bulucam bi hamis simdi ben var hic anlamamakkk
Kiz benimki de beni sosyete goruyor . Diğer eltilerim etek ustune yelek giyiyorlarSanırım öyle bide beni sosyete görüyor kv. Manyak kadın ya Allah akıl versin amaan boşver konumuza dönelim
Sen hevesli gorunuyordun zaten bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?