• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla sorunu olmayan nadirdir. Illa ki biisy yapiolr. Annm de kaynana olck oldu gibi yani. Keske ole bi kaynanm olsydi. Ole kotulugu falan dokunmadi ama biraz bebek konusunda canimi skti
Yanlıs anlama kuzum illaki herkesin bir derdi vardır bende ondan korkuyorum zaten🤣😂
Ama dusunsene esleriniz girip bazen bakabiliyor kimle yazıstıgınıza kötü örnek olmak istemiyorum ben ya🤪🤪😂😂🤣

Sevilmiyor katiliyorum sana 🤪🤪🤪🤪yalaka gelinler hayatta kimseye yalakalik yapmam 😂😂😂
EVet ya bende yapamam ama geçiniyorumda kv. Gidince bi sıkıntı yok habire geçmiş anlatıp eltilerimi anlatıp ağlıyo kız😂😂 ordan çıkınca nefret ediyorum ondan bide 60 yaşında ağzı yalan dolu eşime bi gün sordum annen neden yalan konuşuyor diye zavallım bu huyunu görmeni istemezdim Seda diyor 😂😂

Yanlıs anlama kuzum illaki herkesin bir derdi vardır bende ondan korkuyorum zaten🤣😂
Ama dusunsene esleriniz girip bazen bakabiliyor kimle yazıstıgınıza kötü örnek olmak istemiyorum ben ya🤪🤪😂😂🤣
Evet bi kere demisti ac bakicm ne konusuosunz diye. Tam da o gun kv konusu konusmustk 😁😁 Allhtan okutmadim

Yok bebegim karıstırıyosun ben asılama olmadım bu ay hamile kalamazsam düsünecegimi soylemistim insallah gerek kalmaz. Ama o gobek bendede var sanki 6aylık gibi oldu psikolojiden kafadan gebeligi atınca inmisti simdi tekrar fırladı🤣😂
E Eslem91 aşılama olan eslemdi sanki karıştırdım kuzum 🥰 ne olcak bu beynimize aşıladıklarımız 😂😂

Ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba yumurtlama mı oldu yoksa t daha çok kırmızı olacak mı

Eklentiler

• IMG_20190809_221648.jpg
    IMG_20190809_221648.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 27
Valla sorunu olmayan nadirdir. Illa ki biisy yapiolr. Annm de kaynana olck oldu gibi yani. Keske ole bi kaynanm olsydi. Ole kotulugu falan dokunmadi ama biraz bebek konusunda canimi skti
Benimki de oyle kiz vallaha😔😔baska,biseyden zarari dokunmadi bebek konusunda sadece .. benim kendi ailem de kaynana ama gelinleri cok sanlsli 😂😂amaaaann neyse ne halleri varsa gorsunler .. Gebbbeeeeeyyiiiiizzzzzz

Benimki de oyle kiz vallaha😔😔baska,biseyden zarari dokunmadi bebek konusunda sadece .. benim kendi ailem de kaynana ama gelinleri cok sanlsli 😂😂amaaaann neyse ne halleri varsa gorsunler .. Gebbbeeeeeyyiiiiizzzzzz
Kiz resmen bana tas atti yaa senden olmuo gibi. Burda solemstm bi ara sanki
Senn ogln tembel diye cewp verdm 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back