- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Sayfaya totem yapmak icin gelenler kaynanasını dökülür artık mıctıkki ne mıctıkHayir nananin evi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayfaya totem yapmak icin gelenler kaynanasını dökülür artık mıctıkki ne mıctıkHayir nananin evi
Ben kv konusu acilinca korkuorm biraz. Bizimkisi girip okicak diyeSayfaya totem yapmak icin gelenler kaynanasını dökülür artık mıctıkki ne mıctık
Yanlıs anlama kuzum illaki herkesin bir derdi vardır bende ondan korkuyorum zatenValla sorunu olmayan nadirdir. Illa ki biisy yapiolr. Annm de kaynana olck oldu gibi yani. Keske ole bi kaynanm olsydi. Ole kotulugu falan dokunmadi ama biraz bebek konusunda canimi skti
EVet ya bende yapamam ama geçiniyorumda kv. Gidince bi sıkıntı yok habire geçmiş anlatıp eltilerimi anlatıp ağlıyo kız ordan çıkınca nefret ediyorum ondan bide 60 yaşında ağzı yalan dolu eşime bi gün sordum annen neden yalan konuşuyor diye zavallım bu huyunu görmeni istemezdim Seda diyorSevilmiyor katiliyorum sana yalaka gelinler hayatta kimseye yalakalik yapmam
Heh iste tamda bundan bahsediyorumBen kv konusu acilinca korkuorm biraz. Bizimkisi girip okicak diye
Evet bi kere demisti ac bakicm ne konusuosunz diye. Tam da o gun kv konusu konusmustk Allhtan okutmadimYanlıs anlama kuzum illaki herkesin bir derdi vardır bende ondan korkuyorum zaten
Ama dusunsene esleriniz girip bazen bakabiliyor kimle yazıstıgınıza kötü örnek olmak istemiyorum ben ya
Allahın sevdigi kuluEvet bi kere demisti ac bakicm ne konusuosunz diye. Tam da o gun kv konusu konusmustk Allhtan okutmadim
E Eslem91 aşılama olan eslemdi sanki karıştırdım kuzum ne olcak bu beynimize aşıladıklarımızYok bebegim karıstırıyosun ben asılama olmadım bu ay hamile kalamazsam düsünecegimi soylemistim insallah gerek kalmaz. Ama o gobek bendede var sanki 6aylık gibi oldu psikolojiden kafadan gebeligi atınca inmisti simdi tekrar fırladı
Benimki de oyle kiz vallahabaska,biseyden zarari dokunmadi bebek konusunda sadece .. benim kendi ailem de kaynana ama gelinleri cok sanlsli amaaaann neyse ne halleri varsa gorsunler .. GebbbeeeeeyyiiiiizzzzzzValla sorunu olmayan nadirdir. Illa ki biisy yapiolr. Annm de kaynana olck oldu gibi yani. Keske ole bi kaynanm olsydi. Ole kotulugu falan dokunmadi ama biraz bebek konusunda canimi skti
Hic demeeAllahın sevdigi kulu
Butun sansini o gun kullanmisssinEvet bi kere demisti ac bakicm ne konusuosunz diye. Tam da o gun kv konusu konusmustk Allhtan okutmadim
Ah sormaaaa
Cnm bence sonncusu pik olmus bundan sonraisini ii degerlndr.Ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba yumurtlama mı oldu yoksa t daha çok kırmızı olacak mı
Bence oluyor yarin catlar buyuk bi ihtimal degerlendir gunlerini bos gecmesin☺Ovulasyon testi yapan arkadaşlar acaba yumurtlama mı oldu yoksa t daha çok kırmızı olacak mı
Girmeyin girmeyin hic o toplaraHic demee
Elim ayagim titredi bi ara
Anam silinmiyor da burda yorumlr. O kotu yaa
Kiz resmen bana tas atti yaa senden olmuo gibi. Burda solemstm bi ara sankiBenimki de oyle kiz vallahabaska,biseyden zarari dokunmadi bebek konusunda sadece .. benim kendi ailem de kaynana ama gelinleri cok sanlsli amaaaann neyse ne halleri varsa gorsunler .. Gebbbeeeeeyyiiiiizzzzzz
Valla msjlr silinseydi köküne kadar girerdim bu konuya.YA kızlar bebek konusunu bırakalım kaynana konusu daha zevkli giriş gelişme daha ayrıntılı her konuda ortak yönlerimiz varmış bunada şükür