- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Amin amin cok aminGebeyim gebeyim gebeyim
Müjdeli haberlerle gel topigim
Ama pazartesiye daha çok varTest yapmadim daha pztesi kan testi yaptircam
Rabbim bize iki verirse sana üc versin bebeyimAmin amin cok aminallah bana bir veriyorsa hepinize iki versin
Hadi inşallahGebeyim gebeyim gebeyim ❤
Müjdeli haberlerle gel topigim
Allah aalllllaaahhhhRabbim bize iki verirse sana üc versin bebeyim
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
Bu konunun üzerine 7 kocalı Hürmüz geldi aklıma 3 te yetmez 5 tane ver ver ver ver ver Allahım verrrrRabbim bize iki verirse sana üc versin bebeyim❤
AhahahahahahahahBu konunun üzerine 7 kocalı Hürmüz geldi aklıma 3 te yetmez 5 tane ver ver ver ver ver Allahım verrrr
Gonul istedi bir cift patik allah verdi üc cift patik yaaaaa cok guzell bi dusunsene bidaha dogurma derdi yokAllah aalllllaaahhhhamin amin aman bir tane olsun hayırlı saglik olsun baska bisey istemem
Bu konunun üzerine 7 kocalı Hürmüz geldi aklıma 3 te yetmez 5 tane ver ver ver ver ver Allahım verrrr
Tamda cuma gecesi haa beşiz doguruyormuşum bide abowwwAhahahahahahahah
Esim diyoe ki olursa durmak yok en az 5 taneGonul istedi bir cift patik allah verdi üc cift patik yaaaaa cok guzell bi dusunsene bidaha dogurma derdi yok
Ay ben onu ilk de düşünürdüm ama tek oldu simdi hiç istemem Allah isteyene size versin bol bol çok çokGonul istedi bir cift patik allah verdi üc cift patik yaaaaa cok guzell bi dusunsene bidaha dogurma derdi yok
Senin allah canini almasinTamda cuma gecesi haa beşiz doguruyormuşum bide abowww
Amin amin aminnAy ben onu ilk de düşünürdüm ama tek oldu simdi hiç istemem Allah isteyene size versin bol bol çok çokHayırlısyla sağlıklıca bana da bir tanecik daha verse yeter en sağlıklı sıhatlisinden amin
Gebeyim Gebeyik Gebeyik
Kız nana değişmemiş buGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
Kız kalsın ünlü olmuyayım aklımı oynatırım bakamam ki ben ikiz istemeye bile korkuyorumSenin allah canini almasin5iz resmen ünlü olursun .cok az sayida var 5iz sahibi aileler
5iz olursa onu karninda tasimasiKız kalsın ünlü olmuyayım aklımı oynatırım bakamam ki ben ikiz istemeye bile korkuyorum
Sen o sarkıyı solemeye devam et evrene mesajlar gidiyorTamda cuma gecesi haa beşiz doguruyormuşum bide abowww
Yuvarlana yuvarlana giderim artık yollarda5iz olursa onu karninda tasimasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?