• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oh kuzum bende bazen yazmasamda yakıyorum bi sigara okuyorum yorumları 😂😂 hadi senlede takipleşelim 😂😂
🤣😂😂
Cok isterdim cicegim yaa ama esim bu konularda biraz takıntılı tanımadıgı kisileri listemizde istemiyor insallah hepbirlikte gebe kalırızda eklemek icin ikna etmenin yolunu bulurum bir sekilde🤣🤣
Lütfen beni bu konuda mazur gorun ciceklerim🙏

🤣😂😂
Cok isterdim cicegim yaa ama esim bu konularda biraz takıntılı tanımadıgı kisileri listemizde istemiyor insallah hepbirlikte gebe kalırızda eklemek icin ikna etmenin yolunu bulurum bir sekilde🤣🤣
Lütfen beni bu konuda mazur gorun ciceklerim🙏
Olur mu hiç canım kocaya saygı tabikide oda haklı ne kusuru anlayışlı hatunlarız 😂😂😂

😡😡😡😡😡😡😡
CF9FB880-D9F6-4D4B-8A56-F698982097EC.jpeg

Bende az once bunu okuyodum yaa
Ne diyim hepimizin sınavı farklı bayanlar
Kimisi evlatla kimisi evlatsizla sinaniyo kimiside iste böyle
Rabbim bizleri alnının akiyla temiz çıkanlardan eylesin iins

İnsallah tatlım son paylasıma bakarmısın ya bunları gorup neden Allahım dememek elde degil😞😭
Canım bizlerden gelecek hüviyeti rabbim çok iyi biliyo zamanını vs bir kader çizgimiz var
Belki rabbim senin sürekli dua ermeni istiyo sen rabbime bırak bırak doğruyu bilen ancak odur
Sukur ki o bayan gibi bilinçsiz bir anne olmayacaksin

Canım bizlerden gelecek hüviyeti rabbim çok iyi biliyo zamanını vs bir kader çizgimiz var
Belki rabbim senin sürekli dua ermeni istiyo sen rabbime bırak bırak doğruyu bilen ancak odur
Sukur ki o bayan gibi bilinçsiz bir anne olmayacaksin

Cok sukur rabbim dogru bildiklerimizden sasırtmasın. Böylelerinede akıl ihsan vicdan hidayet versin insallah.
dogacak olan yavruyamı üzüleyim bunca kisi isterken olmayısına her nefeste arayısımızamı üzüleyim bilemedim canım😞
Allahım gor duyy🤲

Cok sukur rabbim dogru bildiklerimizden sasırtmasın. Böylelerinede akıl ihsan vicdan hidayet versin insallah.
dogacak olan yavruyamı üzüleyim bunca kisi isterken olmayısına her nefeste arayısımızamı üzüleyim bilemedim canım😞
Allahım gor duyy🤲
Rabbim muhakkak ki goruyo cnm hepimizi dualarimiz eksik etmeyelim
5.yılda aldım kızımı 5 yıl bekledim sebepsiz dediler suan 8 yıllık evliyim ha deyince hamile kalamiyorum
Muhakkak vardır bi sebebi diyorum

Rabbim muhakkak ki goruyo cnm hepimizi dualarimiz eksik etmeyelim
5.yılda aldım kızımı 5 yıl bekledim sebepsiz dediler suan 8 yıllık evliyim ha deyince hamile kalamiyorum
Muhakkak vardır bi sebebi diyorum

Mutlaka vardır iyi insanlar kadar kotu insanlarada ihtiyacı var demekki rabbimin ne diyeyim cok uzuldum suan😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back