- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
HeyaaaBuralar bize kaldı desene
Okudunmu tüm konusmaları
Cok eglenceliydiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HeyaaaBuralar bize kaldı desene
Oh kuzum bende bazen yazmasamda yakıyorum bi sigara okuyorum yorumları hadi senlede takipleşelim
3 yaşına girecek cadı ama biokadarda tatlibi minnosumvar teyzesi çok odaklanamiyom pek okuyamiyom affolaaaHeyaaa
Okudunmu tüm konusmaları
Cok eglenceliydiler
Olan varsada herkesin popişinde pireler uçuşuyor şuanKizlar en yakin kim var test mest yapan yokmu heyecanlanalim biraz
Oh kuzum bende bazen yazmasamda yakıyorum bi sigara okuyorum yorumları hadi senlede takipleşelim
Onun canını yerim yaaa madallah allah bagıslasın canım Uyandırdıgında öp onu benim icin3 yaşına girecek cadı ama biokadarda tatlibi minnosumvar teyzesi çok odaklanamiyom pek okuyamiyom affolaaa
Olur mu hiç canım kocaya saygı tabikide oda haklı ne kusuru anlayışlı hatunlarız
Cok isterdim cicegim yaa ama esim bu konularda biraz takıntılı tanımadıgı kisileri listemizde istemiyor insallah hepbirlikte gebe kalırızda eklemek icin ikna etmenin yolunu bulurum bir sekilde
Lütfen beni bu konuda mazur gorun ciceklerim
Canım cigerimsinizzzzz!Olur mu hiç canım kocaya saygı tabikide oda haklı ne kusuru anlayışlı hatunlarız
Bencede yaa geç yazdım bayaOlan varsada herkesin popişinde pireler uçuşuyor şuan
Sagolasin kuzummOnun canını yerim yaaa madallah allah bagıslasın canım❤ Uyandırdıgında öp onu benim icin❤
İnsallah tatlım son paylasıma bakarmısın ya bunları gorup neden Allahım dememek elde degilSagolasin kuzumm
Rabbim en tam zamanda sizleride isteyen herkeside sevindirsin amin amin ecmain
Canım bizlerden gelecek hüviyeti rabbim çok iyi biliyo zamanını vs bir kader çizgimiz varİnsallah tatlım son paylasıma bakarmısın ya bunları gorup neden Allahım dememek elde degil
Canım bizlerden gelecek hüviyeti rabbim çok iyi biliyo zamanını vs bir kader çizgimiz var
Belki rabbim senin sürekli dua ermeni istiyo sen rabbime bırak bırak doğruyu bilen ancak odur
Sukur ki o bayan gibi bilinçsiz bir anne olmayacaksin
Allah ıslahat etsin işte şükürsüzlüğün bi başka versiyonu Rabbim hiç vermeyecek arasın dursun tövbeee gece gece beddua ettirecek kendine bu neeee yaaa bu ne
Rabbim muhakkak ki goruyo cnm hepimizi dualarimiz eksik etmeyelimCok sukur rabbim dogru bildiklerimizden sasırtmasın. Böylelerinede akıl ihsan vicdan hidayet versin insallah.
dogacak olan yavruyamı üzüleyim bunca kisi isterken olmayısına her nefeste arayısımızamı üzüleyim bilemedim canım
Allahım gor duyy
Sinirlenme cnm iste herkes malesef bu duyguyu tam kavrayamiyoAllah ıslahat etsin işte şükürsüzlüğün bi başka versiyonu Rabbim hiç vermeyecek arasın dursun tövbeee gece gece beddua ettirecek kendine bu neeee yaaa bu ne
Rabbim muhakkak ki goruyo cnm hepimizi dualarimiz eksik etmeyelim
5.yılda aldım kızımı 5 yıl bekledim sebepsiz dediler suan 8 yıllık evliyim ha deyince hamile kalamiyorum
Muhakkak vardır bi sebebi diyorum