- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
He kız anında doğurup doğurup salıyorlar ortalığaTutuyor hemenuyuz oluyorum onlara
Insaallaah yakinda olicak hepsi insallahEvet verecek Rabbim inanıyorum ben hatta doğacak olmadığı günleri bu günleri unutup onların Derdine düşüp birbirimize sorcaz çok yakın gelcek o günler kuzucum
Çökersek bi etki etmez zarardan başkaElbettee
Gerçekten artık diyorumki tamam şuan olmicaksa beklerim yeterki olucağını biliyimAllah kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin cok zor gelecek bi seyi hoc gelmiycekmis gibi beklemek
Nasil büyüyorlar ya allaha emanetler. Biz o kadar dikkat ettigimiz halde bizimkiler daha direncsiz oluyorlar .He kız anında doğurup doğurup salıyorlar ortalığa
Hahahah olur kız daha genciz boşveer Rabbim biliyor içimizi daha güzel bişey varmı yavvAslına bakarsan benim ikinci evliliğim 2 yıl ordan 2 yıl burdan 4 yıldır olmuyor ama hiç problem yok ilk evliliğim hemen ikinciye evlendi bebeği oldubende tık yok 27 yaşındayım ama olcak olcak seninde olcak
Evet ya üzülmememiz gerekiyor hayatın tadını çıkartmak lazım ama yok illa ay sonunu bekleyecezÇökersek bi etki etmez zarardan başkaolumsuz dusununce sanki daha erken gelicekmis gibi kendimizi yipratiyoruz genciz guzeliz gebbeeyyiiizzz anayiz
Aynen hani olacagini bilsek en azindan o bile bi umut olurdu . Simdi her ay sanki korunuyormus gibi de olmayinca zoeGerçekten artık diyorumki tamam şuan olmicaksa beklerim yeterki olucağını biliyim
Evet Rabbim koruyor onları gerçekten bizimkiler bi hapşırığa hasteneye kadar götürüp sorun ediyoruz ne oldu hastamı olcak şu mu bu mu hele bizleri hiç düşünemiyorum azıcık beklettikleri içinNasil büyüyorlar ya allaha emanetler. Biz o kadar dikkat ettigimiz halde bizimkiler daha direncsiz oluyorlar .
Heleki sona yaklasinca daha cok zivanadan cikiyor insanEvet ya üzülmememiz gerekiyor hayatın tadını çıkartmak lazım ama yok illa ay sonunu bekleyecez9 aydır unutmuştum aşılama ben zaman olursa o zaman takip ederim diyordum 1 haftadır b*kunu çıkardım o siteden bu siteye
Öhö dese ölürüm ordaEvet Rabbim koruyor onları gerçekten bizimkiler bi hapşırığa hasteneye kadar götürüp sorun ediyoruz ne oldu hastamı olcak şu mu bu mu hele bizleri hiç düşünemiyorum azıcık beklettikleri için
Evet yaaa şükür Rabbime hergün yeni bir gün gelir bebeğimizde elbet birgünHahahah olur kız daha genciz boşveer Rabbim biliyor içimizi daha güzel bişey varmı yavv
Her gun bir gun daha yaklastiyor bizi bebegimizeEvet yaaa şükür Rabbime hergün yeni bir gün gelir bebeğimizde elbet birgün
He kız bugün sancılanınca hastaneye gitsem çıkar mı diyorum hormonum eşim çok ısrar etti gidelim diyede gitmedim çıkmazsa diye kaç gündür iş gördürüyorum benimkineHeleki sona yaklasinca daha cok zivanadan cikiyor insanacaba hamile miyim acaba acaba acaba acaba
Evet kuzucum azıcık kaldıHer gun bir gun daha yaklastiyor bizi bebegimize
Tabiki canım yani ben lavaboya gittiğimde afedersin o kanı görünce ağladım yaa insan herşeyi düşünüyo oldumu olucakmı olmicakmıAynen hani olacagini bilsek en azindan o bile bi umut olurdu . Simdi her ay sanki korunuyormus gibi de olmayinca zoe
Amiiin amiiin canEvet yaaa şükür Rabbime hergün yeni bir gün gelir bebeğimizde elbet birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?