- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Mutluluk hormonu salgilamak ise yariyor . Uzgun olma aslaHe kız bugün sancılanınca hastaneye gitsem çıkar mı diyorum hormonum eşim çok ısrar etti gidelim diyede gitmedim çıkmazsa diye kaç gündür iş gördürüyorum benimkineçok rahat oluyor
Ben de adet olucagim gun tuvalete girmek istemiyorum . Sanki girmesem olmiycakmis gibi ..Tabiki canım yani ben lavaboya gittiğimde afedersin o kanı görünce ağladım yaa insan herşeyi düşünüyo oldumu olucakmı olmicakmı
Kaç gün kaldı cnm☺He kız bugün sancılanınca hastaneye gitsem çıkar mı diyorum hormonum eşim çok ısrar etti gidelim diyede gitmedim çıkmazsa diye kaç gündür iş gördürüyorum benimkineçok rahat oluyor
Cok az kaldi Allahin izni ile kensimi hayal bile edemiyorum koca gobisleEvet kuzucum azıcık kaldı
Biz gerçekten anneliği hakediyoruz yaBen de adet olucagim gun tuvalete girmek istemiyorum . Sanki girmesem olmiycakmis gibi ..
Benim batım yok kalabalık yapmaya geldimMeraktan uyuyamayan batcilar online:)
Fazlasiyla . En iyi annneleer biz olucaz eminim çünkü sabretmeyi öğreniyoruz resmenBiz gerçekten anneliği hakediyoruz ya
Dedikodu var dediler de geldimBenim batım yok kalabalık yapmaya geldim
Evet ve ben kendimde şuna kızıyorum anında olsun istiyorum belkide buda benim sabır testimdirFazlasiyla . En iyi annneleer biz olucaz eminim çünkü sabretmeyi öğreniyoruz resmencocuk buyutmek sabir ister
İnşallah bebeğim üzülmek kiiiim biz kim kuzumMutluluk hormonu salgilamak ise yariyor . Uzgun olma aslaboyle mutlu kal bebegin seninledir
Batsızım resmenDedikodu var dediler de geldim
Sınaniyoruz Allah tarafindanEvet ve ben kendimde şuna kızıyorum anında olsun istiyorum belkide buda benim sabır testimdir
10 gün var adetime canım geçmiiiiiiyooooo geçmiiiiyoooooooKaç gün kaldı cnm☺
Internette cok yalan yanlis seyler var araştırmaİnşallah bebeğim üzülmek kiiiim biz kim kuzumgenetik olabiliyor mu acaba bu durum şimdide o geldi aklıma bi araştırmaya gireyim
Hojbuldum şekerimmAhahhhhos geldinnn
İnternete göre ben kısırım meselaInternette cok yalan yanlis seyler var araştırma
Evet ya bende hayal edemiyorumCok az kaldi Allahin izni ile kensimi hayal bile edemiyorum koca gobisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?