- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Yemiyor öküz tiksiniyor midesini bulandiriyo . Zorla iciriyorsum o keciboynuzu kurunuAşko eşine keçi boynuzu pekmezi yedir bol bolda meyve yesin sabahlarıda bal yesin sonra tamamdır bu iş
Ya nasip gerçekten yediğimiz ekmek bile bize nasiple geliyo bak ben daha 5 aydır istiyorum ama sanırsın 10 senedir olmuyo psikolojisine girdimEtme kuzum ya 2. Ye olmadı tüp bebek yaptırdılar tuttu bahane olacak işte bişeyler ama ni zamaaaaaaan
Nasil korktun amaaaYok kiiz ALLH korusun.
Bnm ole olmaz hic.
Dahaa coooh var olacak olsam hafiften belli eder kendinj. Cok sukur duznliyim
He kız bende hiç inanmam onlara ilk geceden hamile kaldık laflarıBenim sulalemde de var onceden isi pisirip hamile kalanlar bebek aslında zamaninda doguyoe ama dugunden once sey ettikleri icon herkese Erken Dogdu ... diyorlar bi de
Piiii keşke yeseydi :) e şuan ikinizdede sorun yoksa an itibari ile hamiş olabilirsin kuzummYemiyor öküz tiksiniyor midesini bulandiriyo . Zorla iciriyorsum o keciboynuzu kurunusonra keci boynuzu ozu aldik ameliyattan sonra onu da zar zor yariladi . Yemedi attik mecburen
Aynen yaaaa simdiki 15 yaşındaki cocuklar nerdeyse cocuk yapicaklar onlara ozenip . Diziler de oyle edep yokHe kız bende hiç inanmam onlara ilk geceden hamile kaldık laflarıartık onuda saklamazlar herkes modern yaşama geçiyor ünlüler o konularda çok güzel örnekler sağolsunlar normal karşılanıyor
Vala tirsmadim deilNasil korktun amaaa
Yaaa işte o çok kötü bian önce çıkmak lazım elimizde fakat işimize gelmiyor 2 yıl nasıl geçtiğini anlamadım bende ya nasiiiiipYa nasip gerçekten yediğimiz ekmek bile bize nasiple geliyo bak ben daha 5 aydır istiyorum ama sanırsın 10 senedir olmuyo psikolojisine girdim
Benim kuzenimin 10 senedir olmuyormus .Yaaa işte o çok kötü bian önce çıkmak lazım elimizde fakat işimize gelmiyor 2 yıl nasıl geçtiğini anlamadım bende ya nasiiiiip
Evet ama bazende düşünüyorum bu kadar sürede neden olmadıki 2 ay yumurtlama takip ettim demekki nasip yada imtihan olucakYaaa işte o çok kötü bian önce çıkmak lazım elimizde fakat işimize gelmiyor 2 yıl nasıl geçtiğini anlamadım bende ya nasiiiiip
Allah kimseyi evlatsizlikla imtihan etmesin cok zor gelecek bi seyi hoc gelmiycekmis gibi beklemekEvet ama bazende düşünüyorum bu kadar sürede neden olmadıki 2 ay yumurtlama takip ettim demekki nasip yada imtihan olucak
Tabi canım ortam çok bozuldu bebek düşünüp istemekte değil onu yetiştirip eğitim için kendimizi hazırlamamız gerek okula kalırsa o eğitim o iş yaş önce anne her türlü eğitmesi gerekiyor ya Rabbim güzel hayırlı evlat yetiştirmeyide nasip eder bize inşallahAynen yaaaa simdiki 15 yaşındaki cocuklar nerdeyse cocuk yapicaklar onlara ozenip . Diziler de oyle edep yok
Aslına bakarsan benim ikinci evliliğim 2 yıl ordan 2 yıl burdan 4 yıldır olmuyor ama hiç problem yok ilk evliliğim hemen ikinciye evlendi bebeği olduEvet ama bazende düşünüyorum bu kadar sürede neden olmadıki 2 ay yumurtlama takip ettim demekki nasip yada imtihan olucak
Insallah aynen oyle suriyelilere bakiyorum masallah o kadae yokluk icinde pislik icinde ama hem karinlarinda hem kucaklarinda gunahsiz bebeler . Hepsi ciplak ayakla geziyorlar toz toprak her yerleri ama masallahTabi canım ortam çok bozuldu bebek düşünüp istemekte değil onu yetiştirip eğitim için kendimizi hazırlamamız gerek okula kalırsa o eğitim o iş yaş önce anne her türlü eğitmesi gerekiyor ya Rabbim güzel hayırlı evlat yetiştirmeyide nasip eder bize inşallah
Olucak olucak hepimizin olucak cifter çifterAslına bakarsan benim ikinci evliliğim 2 yıl ordan 2 yıl burdan 4 yıldır olmuyor ama hiç problem yok ilk evliliğim hemen ikinciye evlendi bebeği oldubende tık yok 27 yaşındayım ama olcak olcak seninde olcak
Ya işte çoook örnek var kuaförüm 15 yıldır bebek istiyordu aşılama tüp herşeyi yaptırdılar olmadı sonradan oldu işte şimdide göz bebekleri bi o kadar değerli kıymetliBenim kuzenimin 10 senedir olmuyormus .
Evet yeyip içtikleri bile belli değil yaşadıkları ortam hijyen değil 3.....5 Allah ne verdiyse bebek bolInsallah aynen oyle suriyelilere bakiyorum masallah o kadae yokluk icinde pislik icinde ama hem karinlarinda hem kucaklarinda gunahsiz bebeler . Hepsi ciplak ayakla geziyorlar toz toprak her yerleri ama masallah
Guclu olup ayakta durmaliyizYa işte çoook örnek var kuaförüm 15 yıldır bebek istiyordu aşılama tüp herşeyi yaptırdılar olmadı sonradan oldu işte şimdide göz bebekleri bi o kadar değerli kıymetlisilkelenelim şööööyyyleee olcak olcak diyelim pozitif düşünelim ❣❣❣
Tutuyor hemenEvet yeyip içtikleri bile belli değil yaşadıkları ortam hijyen değil 3.....5 Allah ne verdiyse bebek bol
Evet verecek Rabbim inanıyorum ben hatta doğacak olmadığı günleri bu günleri unutup onların Derdine düşüp birbirimize sorcaz çok yakın gelcek o günler kuzucumOlucak olucak hepimizin olucak cifter çiftercok dua ediyoruz bunlarin sonucunda insallahrabbim saglikli sihhatli evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?