• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslına bakarsan benim ikinci evliliğim 2 yıl ordan 2 yıl burdan 4 yıldır olmuyor ama hiç problem yok ilk evliliğim hemen ikinciye evlendi bebeği oldu 😂😂😂 bende tık yok 27 yaşındayım ama olcak olcak seninde olcak 😂😂😂
Hahahah olur kız daha genciz boşveer Rabbim biliyor içimizi daha güzel bişey varmı yavv

Çökersek bi etki etmez zarardan başka 😘😍olumsuz dusununce sanki daha erken gelicekmis gibi kendimizi yipratiyoruz genciz guzeliz gebbeeyyiiizzz anayiz 😍😍😍
Evet ya üzülmememiz gerekiyor hayatın tadını çıkartmak lazım ama yok illa ay sonunu bekleyecez 😂😂 9 aydır unutmuştum aşılama ben zaman olursa o zaman takip ederim diyordum 1 haftadır b*kunu çıkardım o siteden bu siteye 😂😂😂

Nasil büyüyorlar ya allaha emanetler. Biz o kadar dikkat ettigimiz halde bizimkiler daha direncsiz oluyorlar .
Evet Rabbim koruyor onları gerçekten bizimkiler bi hapşırığa hasteneye kadar götürüp sorun ediyoruz ne oldu hastamı olcak şu mu bu mu hele bizleri hiç düşünemiyorum azıcık beklettikleri için 😂😂

Evet ya üzülmememiz gerekiyor hayatın tadını çıkartmak lazım ama yok illa ay sonunu bekleyecez 😂😂 9 aydır unutmuştum aşılama ben zaman olursa o zaman takip ederim diyordum 1 haftadır b*kunu çıkardım o siteden bu siteye 😂😂😂
Heleki sona yaklasinca daha cok zivanadan cikiyor insan😂😂😂acaba hamile miyim acaba acaba acaba acaba

Heleki sona yaklasinca daha cok zivanadan cikiyor insan😂😂😂acaba hamile miyim acaba acaba acaba acaba
He kız bugün sancılanınca hastaneye gitsem çıkar mı diyorum hormonum eşim çok ısrar etti gidelim diyede gitmedim çıkmazsa diye kaç gündür iş gördürüyorum benimkine 😂😂😂 çok rahat oluyor 🤣🤣

Aynen hani olacagini bilsek en azindan o bile bi umut olurdu . Simdi her ay sanki korunuyormus gibi de olmayinca zoe
Tabiki canım yani ben lavaboya gittiğimde afedersin o kanı görünce ağladım yaa insan herşeyi düşünüyo oldumu olucakmı olmicakmı

Kızlar iyiki varsınız yaa valla ileride whatsap grubu açalım benceee yada instadan takipleşelim çok sevdim ben sizii😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back