- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Ama yumurtlayan kisirdun biri kisir dedi canim cekmistiİnternete göre ben kısırım mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yumurtlayan kisirdun biri kisir dedi canim cekmistiİnternete göre ben kısırım mesela
Hamilelik giyinmek istiyorum evlenmedem once ceyizime almistim bi kac kiyafet bunu da hamile oluncs giyerim diyeEvet ya bende hayal edemiyorum
Kız emi az kaldi deyince 1 2 gün kaldı sandım iyimi10 gün var adetime canım geçmiiiiiiyooooo geçmiiiiyooooooo
Ailem çok kızıyor bakma okuma diye ama olmuuuuyooooooo olmuyoo artık hepsini çözdüm tüm sayfalara girmişim kk. Çoğu yazıları yorumları okumuşum hepsine dalış yaptım yinede kafamda deli sorularInternette cok yalan yanlis seyler var araştırma
Ayyy canım ya harikasın emzik biberon alsak mı ki çağırır belkiHamilelik giyinmek istiyorum evlenmedem once ceyizime almistim bi kac kiyafet bunu da hamile oluncs giyerim diye
Alak valla simdidenAyyy canım ya harikasın emzik biberon alsak mı ki çağırır belki
Gebeliğe az kaldı diyorum kuzum ya umut dünyası işte aslında kan değerim yüksek çıktı ama çatlatma iğnesinin etkiside olur dendi kimi doktor o kadar yükseltmez yazmış işte garip şeylerKız emi az kaldi deyince 1 2 gün kaldı sandım iyimi
Hangisi iyi onu bile bilmiyoruz gerçi ailede akıl veren çok olur keşke akıllarını kendilerine saklasalar uzun süreAlak valla simdiden
Olsada yisekkkAma yumurtlayan kisirdun biri kisir dedi canim cekmisti
garanti ben olurum
KeskeeeeeeHangisi iyi onu bile bilmiyoruz gerçi ailede akıl veren çok olur keşke akıllarını kendilerine saklasalar uzun süre
Google amcadan yardim alan annelerBu
garanti ben olurum
En iyisi ben bi topik açıyımda benim kan değerimi sorayım aradığımı bulamadımKeskeeeeee
Google amcadan yardim alan anneler
AhahahahahEn iyisi ben bi topik açıyımda benim kan değerimi sorayım aradığımı bulamadım
En azindan bilgi sahibi oluyoruzHeheheh oda olmasa halimiz harap