- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Düzenli yaptınmı canım yan etkisi falan oldumuSoğan kuru bende hiç fayda etmedi ben şimdi aslan pencesi yapıyorum ve nedense çok umutluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli yaptınmı canım yan etkisi falan oldumuSoğan kuru bende hiç fayda etmedi ben şimdi aslan pencesi yapıyorum ve nedense çok umutluyum
Evet düzenli olarak içtim yan etki falan olmadı ama faydası da olmadıDüzenli yaptınmı canım yan etkisi falan oldumu
ANladım canım problem ne peki bi sorun yoktur inşallahBen geçen sene yaptırmıştım
Tabiki canım benim bak hep okuyorum yazanlar diyoki tam tedaviye başlicakken hamile kaldım ya bi insan doğucaksa buna biz sebep olucaksak o kendiliğinden gelir zaten.... doktorların farklı konuşup bana ilkinin gayet iyi demesi benim rahat durmayıp bişeyler çıkarmam komik olanGerçekten nasip ya kendimizi çok yoruyoruzda elimizde değil gerçekten çok sabırsızız herşeyi biliyoruzda işte beynimize hükmedemiyoruz dur bakalım gün doğmadan neler doğar doktorların farklı görüp konuşmasıda çok saçma
Bende pko varya belki iyi gelir kız sende ne sorun vardıEvet düzenli olarak içtim yan etki falan olmadı ama faydası da olmadı
Orasi ole valla cok pis nemi. Bu sene yaz mevsimi bnm icin cok guzl gecti burasi. Allhtan serindi.Bende çok özlüyorum adana yi ama yapacak bişey yok annem. Le konuşuyorum bu sicagin neyini özlüyorsun yanıyoruz diyor
Olmadı kuzum sadece adetim 2 gün erken oldum adetide söktürüyor o kisti öldürüyor dediler ondan yapmıştım 3cm kistim var klomenden dolayı sanırım soğan küründen sonra bi umut kontrole gittim 5 cm olmuştu bende hiç işe yaramadı Doğum kontrol hapıyla gitti kistimdeSende herhangi bi zararı oldumu canım
Canım testlere devam et geç yumurtluyosundur belkiMerhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. Siteyi aslında uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum özellikle bu başlığı ise son bir haftadır takip etmeye başladım. Bir yıllık evliyim, bir yıl boyunca ilaç, iğne vs kullanmadım hep eşim korundu. Nisan ayında kadın doğum doktoruna muayeneye gittim herhangi bir sorun tespit etmedi sadece rahimimin ters olduğunu fakat bunun da gebeliğe engel olmayacağını söyledi. Bu ay aile büyüklerinden gelen büyük baskılar sonucu nedeniyle bebek planımızı öne çektik ve denemek istedik. Son adet tarihim 24.07.19 idi, adetim 5 gün sürdü akabinde ilk ilişkimiz 4'ünde (11. gün) oldu. Sonra 6 (13. gün) ve 7 (14. gün) ağustosta da çalışmalara devam ettik. Tabi bu arada laboquick markasına ait ovulasyon testi ile yumurta takibi de yaptım fakat hiç koyu kırmızı T çizgiyi göremedim. Nerede yanlış yaptım anlayamıyorum. Bekarken döngüm 28 günde bir mutlaka adet olacak şekilde iken evlendikten sonra adetlerimin günleri de değişmeye başladı. 33'e uzadığı oldu. Bu yüzden tam ovulasyon tarihlerinin ne olduğunu da kestiremiyorum. Bir sonraki adet tarihim ise en iyi ihtimalle 21 Ağustos. Bana da yardımcı olabilir misiniz lütfen? 4 Ağustos'a ait ovulasyon testi fotoğrafım da mevcut. İki çizgi de belirgin ama T olan C'den daha açık renkte.
Allalla kız acaba yanlışmı yaptınOlmadı kuzum sadece adetim 2 gün erken oldum adetide söktürüyor o kisti öldürüyor dediler ondan yapmıştım 3cm kistim var klomenden dolayı sanırım soğan küründen sonra bi umut kontrole gittim 5 cm olmuştu bende hiç işe yaramadı Doğum kontrol hapıyla gitti kistimde
Doktor olmadığı söyledi 1 6 1 de kimyasal gebelik varANladım canım problem ne peki bi sorun yoktur inşallah
Doktor sorun yok dedi bende ilaçlardan zaten nefretediyorum bitkisel içecekler e yöneldimBende pko varya belki iyi gelir kız sende ne sorun vardı
Geç olabileceği gibi erken de yumurtlamış olabilir miyim peki? çünkü öncesini takip edememiştim.Canım testlere devam et geç yumurtluyosundur belki
Evet İnan çoğumuz öyle farklı birşeyler duymak için rahat duramıyoruz he kız hep öyle okuyorum bende çevremizde her türlü örnek var benim halamın gelini prezervtf ile korunmuşlar evlilik öncesi ucu delikmiş azıcık kaçmış ya çok az karı hamile kaldı apar topar düğün yapıldı o geldi aklıma tööövbee Rabbim ne büyükTabiki canım benim bak hep okuyorum yazanlar diyoki tam tedaviye başlicakken hamile kaldım ya bi insan doğucaksa buna biz sebep olucaksak o kendiliğinden gelir zaten.... doktorların farklı konuşup bana ilkinin gayet iyi demesi benim rahat durmayıp bişeyler çıkarmam komik olan
Benim de oyle oluyor bazen pit pit atiyor ama cok bi sekilde rahatsiz edici degilOrasi ole valla cok pis nemi. Bu sene yaz mevsimi bnm icin cok guzl gecti burasi. Allhtan serindi.
Psikopata baglim de bisey diyim
Simdi uzaniom sirt ustu. Gobek deligimin 2 parmak altinda bisy atio kalp gibi. Bide kac gundur karnmda sisiklik var yaa sanki 4 5 aylk hamileyim
Bunlr da belirti sayilir mi
Segirme gibi mi ?Orasi ole valla cok pis nemi. Bu sene yaz mevsimi bnm icin cok guzl gecti burasi. Allhtan serindi.
Psikopata baglim de bisey diyim
Simdi uzaniom sirt ustu. Gobek deligimin 2 parmak altinda bisy atio kalp gibi. Bide kac gundur karnmda sisiklik var yaa sanki 4 5 aylk hamileyim
Bunlr da belirti sayilir mi
Hahahah adamlarıda delirttikAyy kizlaar hic gülesim yokdu sag memitom soldan daha dolgun gibi hissetim benim koca ayiyada bi bak bakalkm dedim elledi.. Ne dese beyenirsinizz.. Bunlarda dengesiz dedi
OoohhhaaaaaaaaaaEvet İnan çoğumuz öyle farklı birşeyler duymak için rahat duramıyoruz he kız hep öyle okuyorum bende çevremizde her türlü örnek var benim halamın gelini prezervtf ile korunmuşlar evlilik öncesi ucu delikmiş azıcık kaçmış ya çok az karı hamile kaldı apar topar düğün yapıldı o geldi aklıma tööövbee Rabbim ne büyük
Evet adetin 7. Günü başlıyormuşsunAdetten sonra mi
Doktor olmadığı söylüyorANladım canım problem ne peki bi sorun yoktur inşallah