- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Iste sen o konuyu baska anlamıssın BaskaaannnnKonu konuyu açar kadinlari bi araya topla bi kelime ver onlara ordan artik konu alir basini gider
Yardımcısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste sen o konuyu baska anlamıssın BaskaaannnnKonu konuyu açar kadinlari bi araya topla bi kelime ver onlara ordan artik konu alir basini gider
Netten arastırdınmı yavrum rahimdemi polip kanaldamı ? Kurtaj ne alakaymıs yaKızlar yaa moralim çok bozuk doktor bana polip var dedi alınması lazım dedi kürtajla annem ve eşimde hemen kürtaj ne alaka daha sonra hamileliği zorlar diyolar napıcam ben
Bence de kürtaj zorlaştırıyor ben kurtajdan 1bucuj sene sonra kaldım tedavilereKızlar yaa moralim çok bozuk doktor bana polip var dedi alınması lazım dedi kürtajla annem ve eşimde hemen kürtaj ne alaka daha sonra hamileliği zorlar diyolar napıcam ben
kötü kadinBen yaşadım sende yaşa diye diyorum yaşasın kötülük
CiddenIste sen o konuyu baska anlamıssın Baskaaannnn
Yardımcısım
Ben kötü evlatligim kafamı bozmayın ulenkötü kadin
Ya canım araştırdım genelde histereskopiyle alınıyomuş ama bana kürtaj gibi bişey dedi yani kafam çok karışık offf yaNetten arastırdınmı yavrum rahimdemi polip kanaldamı ? Kurtaj ne alakaymıs ya
Baska bir doktora git yavrum kurtaj ne alaka ya sanki bebek aldırıcan o nasıl bir mantıkYa canım araştırdım genelde histereskopiyle alınıyomuş ama bana kürtaj gibi bişey dedi yani kafam çok karışık offf ya
nihahahahahahahahahhhtttttagla çikoooo
Uzme benim yavru cicegimi ama
Ya sen ne kadan da kötü sun ya o kadar ağlıyorum duygu sömürüsü yapıyorum kara vijdanlinihahahahahahahahahhhtttttagla çikoooo
Histereskopi ne oluyor. Bi de ilacla gitmrz mi kendiligindenYa canım araştırdım genelde histereskopiyle alınıyomuş ama bana kürtaj gibi bişey dedi yani kafam çok karışık offf ya
Döv onu terlik at kafasına beni üzüyorUzme benim yavru cicegimi ama
Dovusmeden oynayın bakiyim hımm hömm
Takiliyon takiliyom sevoomm sevoomm kardeş cici cici kardeşUzme benim yavru cicegimi ama
Dovusmeden oynayın bakiyim hımm hömm
Döv onu terlik at kafasına beni üzüyor
Dövüyon mu seviyon mu belli değilTakiliyon takiliyom sevoomm sevoomm kardeş cici cici kardeş
Terlik atatım heDöv onu terlik at kafasına beni üzüyor
Nana yi kandırıp dovdurcem seni