- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.548
- 213
Kiz sennn ne diyonn allahasen okurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biri
Ovvvvff allahım sen konuyu biliyorsun
Baskan coregimsin ya hani sen benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sennn ne diyonn allahasen okurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biri
Fantezimiz bu sekilde bizimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak
Yoksa 4üzmü geliyorduuuuuuuCatlarimmm kiz ozamana kadar simdi 4 dönüyorumm zatenn
çoreklendim iyice buranin yerlisiyizOvvvvff allahım sen konuyu biliyorsun
Baskan coregimsin ya hani sen benim
Farkımız tarzimiz brooollaaarFantezimiz bu sekilde bizim
Kadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya haniçoreklendim iyice buranin yerlisiyiz
Aynen ya birde taaa en alttayimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak
haaa eveett haberim yok o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptuKadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya hani
O degil okuyo Ceren0134 begendi
Sana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylergulmekten kirilicaksinAynen ya birde taaa en alttayim
Silmisken buzdolabı da sileydin ben öyle yaptım tüm gün kendime gelemedimhaaa eveett haberim yok o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
Boyle bi topik başka yerde yok hepimiz siyirmisizAynen ya birde taaa en alttayim
Ha öylemi cok alakalıydı gercektenhaaa eveett haberim yok o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
Onu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardımSilmisken buzdolabı da sileydin ben öyle yaptım tüm gün kendime gelemedim
Benim yazıma laf edene bak bak hele hepsini anladım da decal ne yaSana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylergulmekten kirilicaksin
Konu konuyu açar kadinlari bi araya topla bi kelime ver onlara ordan artik konu alir basini giderHa öylemi cok alakalıydı gercekten
C fazla oldu c yi cikarip oku heleBenim yazıma laf edene bak bak hele hepsini anladım da decal ne ya
Ben yaşadım sende yaşa diye diyorum yaşasın kötülükOnu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardım