- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
He 14 ağustos yani tam tamına 6 yıl var ay 6guncukSoyleyecekmisin yoksam sopası olan cicegimimi cagırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He 14 ağustos yani tam tamına 6 yıl var ay 6guncukSoyleyecekmisin yoksam sopası olan cicegimimi cagırayım
Beyin errrorHe 14 ağustos yani tam tamına 6 yıl var ay 6guncuk
Hiiiiihhhhhhh dis kapinin mandali seniiiiiKulkedisinin sonunu hatirlatmama gerek yok diye düşünüyorum kötüler hep kaybeder iyiler kazanır taammi
Nece yazdin bunu hangi dilHe 14 ağustos yani tam tamına 6 yıl var ay 6guncuk
Kız o 6 gün bana 6 yıl gibi geliyorBeyin errror
Adana arada oluyor çaktırmaNece yazdin bunu hangi dil
Allahina yazdigini bi oku kiizz bisey anliycan mi iki üç kere döndüm okudummKız o 6 gün bana 6 yıl gibi geliyor
Aglama smile arıyorum neredeeerKız o 6 gün bana 6 yıl gibi geliyor
şşttt tamam aramizdaAdana arada oluyor çaktırma
Valla sesli güldüm gayet açık ve netAllahina yazdigini bi oku kiizz bisey anliycan mi iki üç kere döndüm okudumm
aha burdaAglama smile arıyorum neredeeer
İki elimden biri iki gozumden biri ikiiiiiiiiiiaha burda
Degil 6 yil var ay 6 güncukcumleyi öğelerine ayirinizValla sesli güldüm gayet açık ve net
Kiz sennn ne diyonn allahasen okurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biriİki elimden biri iki gozumden biri ikiiiiiiiiii
Neyse bukadarı yeterli
Konu baslıgımı ac ve sonuna kadar okuYa aldiniz mi ayrıca o liste nedir ya ben burda yeniyim bir kaç gün dur sizinle yim biri bana anlatsin ne listesi bu
T9 da yapıyor arada hatalar kul yapmış çok mu
Catlarimmm kiz ozamana kadar simdi 4 dönüyorumm zatennbekleseydin bizimle ne olurdukiiiiiii
Cok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumakKonu baslıgımı ac ve sonuna kadar oku