Kiz sennn ne diyonn allahasenokurken yapmaya calistim ama olmadi iki elinden biri iki gozunden biri
Fantezimiz bu sekilde bizimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak
Yoksa 4üzmü geliyorduuuuuuuCatlarimmm kiz ozamana kadar simdi 4 dönüyorumm zatenn
Ovvvvffallahım sen konuyu biliyorsun
Baskan coregimsin ya hani sen benim
Kadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya haniçoreklendim iyice buranin yerlisiyiz
Aynen ya birde taaa en alttayimCok eglenceli oluyor bastan sona kadar okumak
Kadınlar klubu seni yardımcım yaptı ya hani
Sana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylerAynen ya birde taaa en alttayim
Silmisken buzdolabı da sileydinhaaa eveett haberim yok o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
Boyle bi topik başka yerde yokAynen ya birde taaa en alttayim
Ha öylemi cok alakalıydı gercektenhaaa eveett haberim yok o değil de bugun mutfak dolabini sildim kolum koptu
Onu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardımSilmisken buzdolabı da sileydinben öyle yaptım tüm gün kendime gelemedim
Benim yazıma laf edene bak bak heleSana odev bo gününü ayirip da oku yanina cekirdek decal atistirmalik seylergulmekten kirilicaksin
Konu konuyu açarHa öylemi cok alakalıydı gercekten
C fazla olduBenim yazıma laf edene bak bak helehepsini anladım da decal ne ya
Ben yaşadım sende yaşa diye diyorum yaşasın kötülükOnu da yarin yapcam boynum tutulmus zaten soluma donemiyorum. Bi de buzdolabina girisirsem ordan aldigim soğukla beraber artik hastanede gozumi açardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?