- 3 Ağustos 2019
- 2.169
- 5.156
- 158
- 39
Bencede bu kadar bekedim 6 gün mü bekleyemicem (çaktırma yapmamak için zor tutuyorum kendimi )
Cikmama ihtimali yuksk cnm.
2 3 gun kala yap fazla zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede bu kadar bekedim 6 gün mü bekleyemicem (çaktırma yapmamak için zor tutuyorum kendimi )
Cikmama ihtimali yuksk cnm.
2 3 gun kala yap fazla zaten
Onceden gebelk belirtisi diye arastriodum. Simdi daha da basa gittim dollnme belirtisi diye arastriorm durumum vahimBen de oylr kader arkadasim
Ole valla. Halbuki adet oldugumzda ne cabuk gecio gunler. Kafam inanlmaz rahatti yaaBencede bu kadar bekedim 6 gün mü bekleyemicem (çaktırma yapmamak için zor tutuyorum kendimi )
VahimmmmOnceden gebelk belirtisi diye arastriodum. Simdi daha da basa gittim dollnme belirtisi diye arastriorm durumum vahim
Hay o adeti eşekler kovalasın inşallah bu ay ve 9 ay boyunca bize uğramazHamislrden sut gibi diyen de vardi. Insllh vardr da bosa umitlnmyelm.
Cunku gecen ay regl gunune kadr ole akntm vardi ama adet oldm
Uzmanliga terfi edeceksinOnceden gebelk belirtisi diye arastriodum. Simdi daha da basa gittim dollnme belirtisi diye arastriorm durumum vahim
Essek olu essekler kovalasin.Hay o adeti eşekler kovalasın inşallah bu ay ve 9 ay boyunca bize uğramaz
SankiimUzmanliga terfi edeceksin
Belli ki isi varKız bu nana2222 nirde kaldı gelip yukarıdan beğen butonlarina basar sonra çıkardı ortaya
Ben bir ara baktım artık baktım ki beyin bulanıyor bıraktımSankiim
Merk iste adami bu hale sokuo. Simdi siz de merak edersinz baslarsinz
Sende üşüme var mı bu hava da ben üşüyorum ayaklarım buz gibi valla çorapla geziyorum deli gibiBelli ki isi var
Inşallah canım öyledirBana biseyler oluo sanki alt bolgemin sol tarfinda zonklama gibi bi agri var ogleden beri. Acaba dollenme mi oluo yaa ya olmus da onn mu belirtisi
Yok. Geceleri bazen o da norml yniSende üşüme var mı bu hava da ben üşüyorum ayaklarım buz gibi valla çorapla geziyorum deli gibi
Gece olsa neyse ben gündüz de üşüyorum güneşe oturuyorum ısınınca kalkıyorumYok. Geceleri bazen o da norml yni
YooooSu an los bi ortamda etrafinda mumlar tütsüler degisik degisik kokular odanin ortasinda bağdaş kurrup gozleri kapali ni şekilde iki eli yana acilmis bas parmagi ile isaret parmagininin uçlarını birlestirmis bir sekildee. Hhhoooooommmmmmmmm mmmmmm mmmmmm mmmm gebeeyyiiiimmmmmmmmm gebeeeeyiiiiiiimmmmmm diye doye evrenle iletisimde N Nana Ana